Închide meniul

Dennis Man e infectat cu Covid-19! Anunţul făcut de italieni

Antena Sport Publicat: 21 septembrie 2021, 20:10 / Actualizat: 22 septembrie 2021, 0:42

Reclamă
Dennis Man e infectat cu Covid-19! Anunţul făcut de italieni

Sampdoria - Parma LIVE VIDEO, ora 21:30, exclusiv în AntenaPLAY

Profimediaimages

Lovitură dură pentru Dennis Man. Italienii anunţă că românul ar fi infectat cu noul coronavirus. Man nu face parte din lotul pe care antrenorul Parmei, Enzo Maresca, l-a anunţat pentru partida cu Ternana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma a anunţat că are un jucător infectat cu noul coronavirus, însă nu i-a dat numele. Totuşi, jurnaliştii de la Parma Live susţin că jucătorul infectat este chiar Dennis Man. Românul a ajuns la Parma la începutul acestui an, după ce italienii i-au plătit lui Gigi Becali 13 milioane de euro.  A fost cea mai mare sumă primită vreodată de un club din România pentru un jucător.

Dennis Man poate rata meciurile naţionalei cu Germania şi Armenia 

Dennis Man poate rata şi meciurile naţionalei de la începutul lunii octombrie cu Germania şi Armenia. Man face parte din lista preliminară a lui Rădoi. În septembrie, Dennis Man a jucat în toate cele 3 meciuri pe care România le-a disputat în preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Lotul Parmei pentru meciul cu Ternana:

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 21:00 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Echipele de start 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin Vezi toate știrile
Citește și