Închide meniul

Dennis Man, lăudat de antrenorul Parmei, după evoluţiile excelente din startul sezonului de Serie B: „Este devastator”

Viviana Moraru Publicat: 25 septembrie 2022, 23:13

Dennis Man, lăudat de antrenorul Parmei, după evoluţiile excelente din startul sezonului de Serie B: „Este devastator

Dennis Man, lăudat de antrenorul Parmei

Dennis Man, în timpul unui meci pentru Parma/ Profimediaimages

  • Dennis Man, lăudat de antrenorul Parmei
  • Mijlocaşul a fost convocat şi de Edi Iordănescu la echipa naţională

Dennis Man a fost lăudat în presa din Italia de către antrenorul Parmei, după evoluţiile foarte bune din startul sezonului de Serie B. Românul a devenit jucător de bază la echipa sa, bifând toate cele şase partide scurse din liga secundă italiană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a fost convocat de Edi Iordănescu pentru ultimele partide din Liga Naţiunilor. Mijlocaşul a fost titular în remiza cu Finlanda, fiind înlocuit în minutul 65 de Andrei Cordea.

Dennis Man, lăudat de antrenorul Parmei după evoluţiile excelente din startul sezonului

Antrenorul de la Parma, Roberto Stellone, a analizat jocul echipei sale, după şase etape scurse din sezonul de Serie B. Italianul a oferit declaraţii şi despre Dennis Man, pe care îl consideră un jucător de bază în cadrul echipei.

Reclamă

„Parma are doi portari extraordinari, au jucători precum Tutino, Estevez. Este și Man, care este un fotbalist devastator care poate decide meciurile în orice moment”, a declarat antrenorul Parmei, pentru parmalive.com.

Dennis Man a bifat toate partidele pentru Parma în acest sezon, şi anume şase. Mijlocaşul a reuşit să înscrie în două dintre ele, în remiza cu Bari, şi în victoria cu Ascoli din ultima rundă.

Reclamă

Dennis Man a început partida cu Ascoli pe bancă și a fost introdus pe teren în minutul 55.

De numai 11 minute a avut nevoie fostul jucător de la FCSB pentru a se face remarcat. Man a reușit o acțiune personală de senzație: a intrat în viteză în careu, a driblat doi adversari și a finalizat cu un șut pe lângă portar, ducând scorul la 3-0 pentru Parma.

Dennis Man, aproape de o revenire spectaculoasă în Serie A

Dennis Man e aproape de o revenire spectaculoasă în Serie A. Parma e dispusă să îl vândă pe un preț mai mic decât cel plătit lui Gigi Becali, iar două cluburi sunt deja interesate de mijlocașul ofensiv chemat de Edi Iordănescu la națională, pentru meciurile României cu Finlanda și Bosnia.

Reclamă 4 / 0/3

Conform seriebnews.com, Parma e dispusă să lase la preț până la 7 milioane de euro pentru a se despărți de Dennis Man, chiar în această iarnă. Asta în situația în care formația Gialloblu a plătit 11 milioane pentru mutarea din ianuarie 2021.

Sursa citată anunță că Udinese și Sassuolo sunt echipele care s-au interesat imediat de condițiile în care îl pot achiziționa pe român.

Udinese este surpriza acestui debut de Serie A, fiind la un punct în spatele liderului Napoli, după ce le-a bătut pe Inter sau Roma.

Valentin Mihăilă a ratat convocarea lui Edi Iordănescu

Valentin Mihăilă, celălalt român din lotul Parmei, a suferit o accidentare în meciul cu Ternana, în etapa precedentă din Italia, și va fi indisponibil în jur de două luni. Drept urmare, fostul atacant al Universității Craiova a fost lăsat în afara lotului de Edi Iordănescu.

În schimb, Dennis Man a fost chemat la națională pentru „dubla” cu Finlanda și Bosnia, din Liga Națiunilor. 14 selecții a bifat până acum tânărul atacant sub „tricolor”, reușind să marcheze 4 goluri.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:05
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia – România: „E presiune mare pe el!”