Închide meniul

Dennis Man, aproape de o revenire spectaculoasă în Serie A. Parma i-a stabilit prețul mijlocașului chemat de Edi Iordănescu la națională

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 septembrie 2022, 15:10

Dennis Man, aproape de o revenire spectaculoasă în Serie A. Parma i-a stabilit prețul mijlocașului chemat de Edi Iordănescu la națională

Dennis Man, aproape de o revenire spectaculoasă în Serie A

Dennis Man, în tricoul Parmei / Profimedia Images

Dennis Man e aproape de o revenire spectaculoasă în Serie A. Parma e dispusă să îl vândă pe un preț mai mic decât cel plătit lui Gigi Becali, iar două cluburi sunt deja interesate de mijlocașul ofensiv chemat de Edi Iordănescu la națională, pentru meciurile României cu Finlanda și Bosnia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform seriebnews.com, Parma e dispusă să lase la preț până la 7 milioane de euro pentru a se despărți de Dennis Man, chiar în această iarnă. Asta în situația în care formația Gialloblu a plătit 11 milioane pentru mutarea din ianuarie 2021.

Dennis Man, aproape de o revenire spectaculoasă în Serie A

Sursa citată anunță că Udinese și Sassuolo sunt echipele care s-au interesat imediat de condițiile în care îl pot achiziționa pe român.

Udinese este surpriza acestui debut de Serie A, fiind la un punct în spatele liderului Napoli, după ce le-a bătut pe Inter sau Roma.

Dennis Man a marcat un gol superb în Ascoli – Parma

Dennis Man a marcat în meciul Ascoli – Parma, scor 1-3, din etapa a 6-a din Serie B. Atacantul român a dus scorul la 3-0 în a doua repriză și a arătat că este pregătit pentru duelurile pe care naționala lui Edi Iordănescu le va disputa cu Finlanda și Bosnia, în această lună, în Liga Națiunilor.

Reclamă

Dennis Man a început partida cu Ascoli pe bancă și a fost introdus pe teren în minutul 55.

De numai 11 minute a avut nevoie fostul jucător de la FCSB pentru a se face remarcat. Man a reușit o acțiune personală de senzație: a intrat în viteză în careu, a driblat doi adversari și a finalizat cu un șut pe lângă portar, ducând scorul la 3-0 pentru Parma.

Este cel de-al doilea gol marcat de Dennis Man în actualul sezon din Serie B, după cel din meciul cu Genoa, încheiat la egalitate, scor 3-3.

Reclamă 4 / 0/3

Valentin Mihăilă a ratat convocarea lui Edi Iordănescu

Valentin Mihăilă, celălalt român din lotul Parmei, a suferit o accidentare în meciul cu Ternana, în etapa precedentă din Italia, și va fi indisponibil în jur de două luni. Drept urmare, fostul atacant al Universității Craiova a fost lăsat în afara lotului de Edi Iordănescu.

În schimb, Dennis Man a fost chemat la națională pentru „dubla” cu Finlanda și Bosnia, din Liga Națiunilor. 14 selecții a bifat până acum tânărul atacant sub „tricolor”, reușind să marcheze 4 goluri.

Recomandări
  • Dennis Man poate pleca de la Parma pentru 7 milioane de euro
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și