Închide meniul

Dennis Man, lăudat de Roberto D’Aversa! Antrenorul Parmei mizează pe internaţionalul român: "Avem nevoie de el!"

Dragoș Vasile Publicat: 6 martie 2021, 16:12

Dennis Man, lăudat de Roberto DAversa! Antrenorul Parmei mizează pe internaţionalul român: "Avem nevoie de el!"

Giovanni Becali, despre Dennis Man

profimediaimages.ro

  • Dennis Man, lăudat de Roberto D’Aversa
  • Internaţionalul român poate juca în meciul cu Fiorentina

Dennis Man și-a făcut debutul ca titular pentru Parma, chiar în meciul cu Inter, iar prestația sa a fost apreciată de jurnaliștii italieni. Sofascore i-a acordat nota 6,8. Evoluţia internaţionalului român l-a mulţumit pe tehnicianul "cruciaţilor", care a avut cuvinte de laudă despre acesta la conferinţă de presă de astăzi, dinaintea meciului cu Fiorentina. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man, lăudat de antrenorul Parmei: ''Avem nevoie de el!''

"Poate influenţa jocul foarte mult. A încasat niște lovituri, de fapt una de la Bastoni, dar se întâmplă, e normal, Man este într-o perioadă de adaptare. Aici, în Italia, trebuie să înțelegi în ce campionat puternic joci de la prima atingere a mingii. Man este un jucător foarte bun, tehnic cu mingea la picior, dar poate progresa. Trebuie să fie atent la mingile pierdute, la mingile care trebuie recuperate, la momentul de posesie.

Trebuie să mai învețe și jocul fără minge, să înțeleagă interpretarea tactică. El are și calități fizice, este rezistent. Își va da seama cu timpul că pentru a deveni un jucător complet trebuie să mai lucreze la anumite capitole. Avem nevoie de el, avem nevoie de orice jucător care ne poate ajuta să dăm mai multe goluri." a declarat Roberto D’Aversa.

Reclamă

Dennis Man, un singur meci ca titular la Parma

Cotat la 6.5 milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com, Dennis Man a bifat 6 apariţii pentru Parma în acest sezon (136 minute), dintre care una ca titular.

În duelul de foc cu Inter, Man a ieșit "șifonat" dintr-un duel cu Bastoni. Românul a primit îngrijiri medicale la marginea terenului. D'Aversa n-a riscat și l-a scos pe Dennis Man la pauză.

Reclamă

Totuşi, arădeanul are şanse să evolueze din nou mâine. Fiorentina – Parma se joacă mâine, de la ora 16:00.

Dennis Man răsuflă uşurat. Dat în judecată de Anamaria Prodan, fostul star de la FCSB poate scăpa fără să plătească cei 350.000 de euro

Man a fost transferat în Italia de Giovanni Becali şi a "sărit-o" din schemă pe Anamaria Prodan, impresara sa. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a ameninţat că îl va da în judecată pentru a-şi primi comisionul. Cere 350.000 de euro în instanţă dar, dacă i se va da dreptate, riscă să primească o sumă mult mai mică.

Giovanni Becali l-a liniştit pe Dennis Man şi asigură că sunt şanse minime ca atacantul de 22 de ani să aibă de suferit.

Reclamă 4 / 0/3

"Eu am rămas cu jucătorul într-o relaţie extraordinară. În civil, judecătorul va vedea că Man a câştigat 300.000 la FCSB şi că trebuie să dea 350.000 de euro. Un judecător cere să i se facă dovada cheltuielilor.

Un manager care ştie că are dreptate, când se duce într-un proces, nu face discuţii cu nimeni. Eu dacă ştiu că am dreptate nu îmi fac griji. Eu l-am avut pe Emre Belozoglu când a avut 17 ani şi eram cam boss-ul de la Galatasaray atunci. L-am propus la Inter când mai avea un an de contract. Voiam să ia Galatasaray 10-12 milioane şi să nu plece liber. Eu am chemat scouterii celor de la Inter.

Emre a venit şi mi-a zis: 'Nea Giovanni, vreau să plec liber de contract'. I-am zis că îl dau în judecată. Trebuia să îmi iau şi eu ceva că am cheltuit nişte bani cu el. L-am acţionat la Milano, a venit judecătorul şi mi-a dat dreptate. Emre mi-a dat 24.700 de dolari pentru că am prezentat cheltuieli, avioane, hotel, deplasări…", a declarat Giovanni Becali la Digi Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Dennis Man, după ce a înscris în România - Irlanda de Nord 1-1: "Mi-a lipsit naţionala". Cum l-a descris pe Edi Iordănescu
Echipa naţională • 26 mart., 22:45
Anunţ despre transferul uriaş al lui Dennis Man la Juventus: „A crescut! Sunt convins că se vor face transferuri după EURO!”
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Ionel Dănciulescu, cuvinte uriaşe pentru Dennis Man
AntenaPLAY • 23 mart., 17:39
Ionel Dănciulescu, cuvinte uriaşe pentru Dennis Man: „E un jucător complet! Să vorbim la superlativ despre el!”
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord
AntenaPLAY • 23 mart., 9:22
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord: „Asta îmi doresc”