Închide meniul

Dennis Man poate da lovitura vieţii! Campioana Franţei îl vrea pe atacant. Cum a reacţionat patronul Parmei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 iunie 2021, 10:48

Dennis Man poate da lovitura vieţii! Campioana Franţei îl vrea pe atacant. Cum a reacţionat patronul Parmei

Profimediaimages

Dennis Man poate da lovitura vieţ

Totuşi, patronul Krause nici nu vrea să audă de o eventuală despărţire de Dennis Man şi le-a trimis campionilor din Hexagon acest mesaj, susţine Parmalive. Asta chiar şi în situaţia în care Parma a retrogradat în Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, pentru moment, Man ratează şansa uriaşă de a evolua în Champions League. El este considerat netransferabil de către Krause. „A fost unul dintre cei mai buni jucători ai Parmei de când a venit în Italia”, susţine sursa citată.

Dennis Man poate da lovitura vieţii! Parma îşi pune toate speranţele la promovare în Dennis Man

Parma îşi pune toate speranţele în Dennis Man. Internaţionalul român a avut prestaţii lăudate în Serie A, iar „cruciaţii” mizează pe el în următorul sezon.

„Din fericire, singurul aspect pozitiv a fost ce a reuşit Dennis Man, care a demonstrat o mare dorință de a se afirma. A dat pase, a creat ocazii mari şi a avut o finețe remarcabilă. Parma trebuie să înceapă reconstrucția echipei de la el”, au scris jurnaliştii de la ParmaLive.

În sezonul recent încheiat din Serie A, Dennis Man a jucat 14 partide pentru Parma, reușind să-și treacă în cont două goluri și un assist. Potrivit site-urilor de specialitate, 11 milioane de euro este cota sa de piaţă.

Reclamă

Peste 20 de milioane de euro a plătit Parma pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă. Cei doi n-au nicio clauză în contract care să le permită să plece odată ce echipa a retrogradat.

Citește și:

Internaţionalul român s-a transferat în acest an la Parma, însă nu a fost numai miere şi lapte pentru fostul golgheter al FCSB. Alexandru Meszar, patronul lui UTA Arad şi apropiat al familiei Man, a dezvăluit un episod de coşmar trăit de fostul golgheter de la FCSB. Jucătorii Parmei l-au luat tare pe român şi l-au lovit la primele antrenamente.

„Din ce am auzit, la primele antrenamente la Parma a fost lovit intenționat. A fost un moment când antrenorul a întrerupt antrenamentul din cauza asta. A primit coate în gură.

Reclamă 4 / 0/3

Și în Italia, chiar dacă sunt profesioniști, pâinea e pâine. Jucătorii își marchează teritoriul. Man a fost sprijinit de antrenor, de conducători, de familie și a mers mai departe. Și-a câștigat și el teritoriul. Dar în această luptă trebuie să intri. Nu poți să cedezi. Dacă cedezi, te întorci acasă, în țară. Mulți au venit acasă”, a declarat Alexandru Meszar.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și