Închide meniul

Parma îşi pune toate speranţele la promovare în Dennis Man: „Reconstrucția echipei trebuie să înceapă de la el!”

Dragoș Vasile Publicat: 1 iunie 2021, 18:57

Reclamă
Parma îşi pune toate speranţele la promovare în Dennis Man: „Reconstrucția echipei trebuie să înceapă de la el!

profimediaimages.ro

Dennis Man, pus pe gânduri după oferta primită de la Trabzonspor

Parma îşi pune toate speranţele în Dennis Man. Internaţionalul român s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, iar „cruciaţii” vor miza pe el în lupta pentru revenirea în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma îşi pune toate speranţele în Dennis Man

Parma a retrogradat în eşalonul secund al Italiei, iar „cruciaţii” sunt deja cu gândul la următorul sezon. Italienii sunt de părere că Dennis Man o poate conduce pe Parma înapoi pe prima scenă a fotbalului italian.

„Din fericire, singurul aspect pozitiv a fost ce a reuşit Dennis Man, care a demonstrat o mare dorință de a se afirma. A dat pase, a creat ocazii mari şi a avut o finețe remarcabilă. Parma trebuie să înceapă reconstrucția echipei de la el”, au scris jurnaliştii de la ParmaLive.

În sezonul recent încheiat din Serie A, Dennis Man a jucat 14 partide pentru Parma, reușind să-și treacă în cont două goluri și un assist. Potrivit site-urilor de specialitate, 11 milioane de euro este cota sa de piaţă.

dennis-man-parma
Zuma Press / Jonathan Moscrop

Dennis Man, episod de coşmar în Serie A: „A primit coate în gură, iar antrenorul a oprit antrenamentul!”

Internaţionalul român s-a transferat în acest an la Parma, însă nu a fost numai miere şi lapte pentru fostul golgheter al FCSB.

Reclamă

Alexandru Meszar, patronul lui UTA Arad şi apropiat al familiei Man, a dezvăluit un episod de coşmar trăit de fostul golgheter de la FCSB. Jucătorii Parmei l-au luat tare pe român şi l-au lovit la primele antrenamente.

„Din ce am auzit, la primele antrenamente la Parma a fost lovit intenționat. A fost un moment când antrenorul a întrerupt antrenamentul din cauza asta. A primit coate în gură.

Și în Italia, chiar dacă sunt profesioniști, pâinea e pâine. Jucătorii își marchează teritoriul. Man a fost sprijinit de antrenor, de conducători, de familie și a mers mai departe. Și-a câștigat și el teritoriul. Dar în această luptă trebuie să intri. Nu poți să cedezi. Dacă cedezi, te întorci acasă, în țară. Mulți au venit acasă”, a declarat Alexandru Meszar pentru GSP.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Parma, sezon dezastruos

Parma a retrogradat matematic din Serie A, la capătul unui sezon dezastruos. Echipa lui Man și Mihăilă a reușit doar 3 victorii stagionale, mai puține decât oricare altă echipă. Antrenorul D’Aversa a preluat echipa la începutul acestui an, însă n-a reușit să o salveze.

Peste 20 de milioane de euro a plătit Parma pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă. Cei doi n-au nicio clauză în contract care să le permită să plece odată ce echipa a retrogradat.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-0. Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină Vezi toate știrile
Citește și