Închide meniul

Dennis Man, prima reacție după ce a marcat în Parma – Pordenone 4-1. „E un gol foarte important pentru mine!”. Ce i-a transmis antrenorul: „Trebuie să înțeleagă asta”

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 februarie 2022, 19:05

Reclamă
Dennis Man, prima reacție după ce a marcat în Parma – Pordenone 4-1. „E un gol foarte important pentru mine!. Ce i-a transmis antrenorul: „Trebuie să înțeleagă asta

Dennis Man, lăudat de antrenorul Parmei

Dennis Man, în timpul unui meci pentru Parma/ Profimediaimages

Jucătorul transferat de la FCSB pentru o sumă record, de 13 milioane de euro, a reușit primul său gol după o pauză de cinci luni. A ajuns astfel la trei reușite stagionale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man: „Mă simt bine, e un gol foarte important pentru mine!”

Românul a înscris din apropiere. A fost la locul potrivit și a profitat de o respingere greșită a portarului advers (VEZI VIDEO AICI)

Pandev este foarte valoros, suntem bucuroși că îl avem aici. Ne poate ajuta foarte mult. Eu sunt bucuros să fiu aici, vreau să-mi ajut echipa. Nu am discutat niciodată despre alte lucruri (n.r. plecarea lui de la Parma). Eu mă simt bine în atac, vreau să dau totul pentru a ajuta echipa. Este un rol nou pentru mine în echipă, al 5-lea, dar vreau să dau totul.

E un gol foarte important pentru mine și sper să continuăm tot așa. Sunt fericit că am obținut victoria, am jucat bine în partea secundă și suntem bucuroși că am obținut cele trei puncte”, a spus Dennis Man la conferința de presă, potrivit parmalive.com.

Antrenorul Parmei a vorbit despre reușita lui Dennis Man. Iachini i-a schimbat postul și l-a folosit pe internaționalul român vârf de atac.

Reclamă

(n.r. Cum vi s-a părut evoluția lui Dennis Man?) La Juventus, Cuadrado joacă fundaș lateral. L-am avut și pe Chiesa și l-am făcut să joace postul acesta din bandă în sistem cu trei fundași. Trebuie să știi să te adaptezi și să-ți folosești abilitățile în slujba echipei.

În Europa, sunt cel mai mult trei-patru echipe care joacă cu extremă pe picior inversat și el (n.r. Dennis Man) trebuie să înțeleagă că trebuie să învețe să joace în mai multe poziții. Astfel, noi orizonturi i se vor deschide”, a declarat Giuseppe Iachini pentru sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! Vezi toate știrile
Citește și