Închide meniul

Dennis Man, sezon încheiat după accidentarea din Parma – Crotone! Verdictul de coşmar primit de internaţionalul român

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 aprilie 2021, 16:51

Dennis Man, sezon încheiat după accidentarea din Parma – Crotone! Verdictul de coşmar primit de internaţionalul român

profimediaimages.ro

Dennis Man

Dennis Man s-a accidentat în ultimul meci din Serie A. Românul a fost înlocuit cu Gervinho în minutul 20 al meciului cu Crotone, după ce a acuzat dureri la piciorul stâng.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La câteva zile după meci, Dennis Man a primit verdictul. Italienii de la Forzaparma.it au anunţat că acesta a suferit o leziune musculară de gradul 1 la coapsa stângă şi, cel mai probabil, internaţionalul român va rata finalul acestui sezon.

"Vești proaste de la infirmerie. Dennis Man a fost supus testelor de diagnostic care au relevat o leziune gravă a joncțiunii miotendinoase a flexorilor coapsei stângi. Jucătorul a început deja terapiile adecvate, dar este posibil ca sezonul său să se fi încheiat deja prematur”, informează sursa citată.

Dennis Man mai are contract cu Parma până în 2025. Kyle Krause i-a plătit 13 milioane de euro lui Gigi Becali ca să-l aducă de la FCSB. În prezent, Man valorează 11 milioane, potrivit Transfermarkt.

Reclamă

Dennis Man, în La Liga? Anunțul bombă făcut în presa din Spania

Înaintea accidenării, Dennis Man a primit o veste excelentă. Spaniolii de la Todofichajes anunțau că Sevilla îl monitorizează atent pe fostul star de la FCSB.

"Sevilla continuă să caute soluții pentru sezonul viitor. Echipa andaluză are ca obiectiv intrarea în Champions League și știe că are nevoie de un lot numeros pentru a putea face față tuturor competițiilor.

Sevilla a pus ochii pe Dennis Man. Jucătorul român este pe placul directorului sportiv, Monchi, care îl vede pe Man ca un pariu garantat pentru viitor", au notat jurnaliștii iberici.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după o întoarcere incredibilă de scor 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-1. Florinel Coman a deschis scorul! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off Vezi toate știrile
Citește și