Închide meniul

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, lăudaţi după eliminarea dramatică din Cupa Italiei: „Şi-a bătut joc de fundaşi!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 decembrie 2023, 8:20

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, lăudaţi după eliminarea dramatică din Cupa Italiei: „Şi-a bătut joc de fundaşi!

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, lăudaţi după eliminarea dramatică din Cupa Italiei

Dennis Man și Valentin Mihailă, într-un meci pentru Parma/ Profimedia

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au fost lăudaţi în presa din Italia, după eliminarea dramatică a Parmei din Cupa Italiei. În ciuda faptului că Man a ratat la loviturile de departajare, jurnaliştii italieni au avut doar cuvinte de laudă la adresa internaţionalului român, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul şi Mihăilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma s-a duelat cu Fiorentina în Cupa Italiei, meciul fiind decis la loviturile de departajare, după ce scorul în timpul regulamentar de joc a fost de 2-2. La „loteria” penalty-urilor, trupa de Serie A a avut câştig de cauză, învingând cu 4-1.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, lăudaţi după eliminarea dramatică din Cupa Italiei

Valentin Mihăilă a bifat al doilea meci la rând ca titular la Parma, în timp ce Dennis Man a început ca rezervă duelul de Cupă cu Fiorentina, fiind trimis în teren în minutul 70.

Mihăilă a avut o prestaţie foarte bună, şi a pasat decisiv la unul dintre golurile echipei sale, după o fază superbă creată în atac.  Jurnaliştii din Peninsulă au notat că Mihăilă a avut o atitudine bună şi a dat totul pe teren pentru Parma, arătând semne pozitive după perioada dificilă pe care a traversat-o.

„A avut o ocazie mare și ar fi putut înlătura suspansul din meci. Părea începutul unei alte seri proaste, dar, de data aceasta, Mihăilă reacționează, recuperează o minge și îl servește pe Bonny în mijlocul careului. Laude pentru atitudinea lui: de multe ori aleargă înapoi, se sacrifică și îl sprijină pe Coulibaly pe acea bandă. Semne excelente după o perioadă de coșmar”, au notat italienii de la parmalive.com.

Reclamă

De cealaltă parte, Dennis Man a fost şi el lăudat, deşi a ratat o lovitură de la punctul cu var. Italienii susţin că internaţionalul român „şi-a bătut joc de fundaşii adverşi” şi a creat probleme în defensiva Fiorentinei la fiecare fază.

„În minutele de final, el a fost singurul capabil să aprindă lumina. Și-a bătut joc de fundașii adversari, driblează pe toată lumea și ajunge la poartă de mai multe ori, dându-i fiori lui Franchi. El singur pune în dificultate întreaga apărare și reaprinde speranțele suporterilor, care au visat în această seară. A ratat însă pentru a doua oară de la punctul cu var, după meciul cu Modena, dar de data aceasta mingea se lovește de stâlp”, a mai notat sura citată mai sus.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă pot fi văzuţi în exclusivitate în AntenaPLAY, în meciurile din Serie B.

Reclamă 4 / 0/3

Valentin Mihăilă, pasă de gol în Fiorentina – Parma

Valentin Mihăilă a dat o pasă de gol în Fiorentina – Parma. Internaţionalul român a avut o contribuţie majoră la golul al doilea marcat de Parma în meciul din Cupă cu Fiorentina. Fosta echipă a lui Adrian Mutu a egalat în finalul celor 90 de minute, iar câștigătoarea s-a decis în urma loviturilor de departajere. Acolo, Dennis Man a ratat un penalty, iar Fiorentina s-a impus cu 4-1.

Valentin Mihăilă a fost titular la Parma în meciul din Cupa Italiei cu Fiorentina. Liderul din Serie B, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY, a vut un start de meci perfect.

Parma a deschis scorul prin Bernabe, în minutul 21. Peste numai 2 minute, Mihăilă avea să fie decisiv. Internaţionalul român a făcut o intercepţie la 40 de metri de poarta Fiorentinei, după care a făcut o cursă fantastică până în careu. Acolo, românul a dat dovadă de altruism şi i-a pasat lui Bonny în faţa porţii. Atacantul Parmei a trimis în poartă din caţiva metri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și