Închide meniul

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, viitor incert la Parma. Declaraţii războinice ale patronului american. „Nu voi mai avea răbdare!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 mai 2021, 8:08

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, viitor incert la Parma. Declaraţii războinice ale patronului american. „Nu voi mai avea răbdare!

Au fost oferte pentru Man și Mihăilă

Profimediaimages

Kyle Krause a oferit un amplu interviu şi a anunţat că începe să creioneze lotul pentru viitorul sezon. Este mulţumit de cea mai mare parte a jucătorilor, dar a anunţat că nu va mai avea răbdare cu cei care nu dau totul pentru gruparea de pe Ennio Tardini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, viitor incert la Parma. Mesajul transmis de Kyle Krause

Când mă gândesc la acest grup, am fost surprins că echipa a obținut doar 20 de puncte! Vina este întotdeauna împărţită atunci când se obțin anumite rezultate pe teren. Avem mulți jucători excelenți, care sunt, de asemenea, oameni excelenți. Va fi grija noastră să ne asigurăm că echipa va fi formată numai din jucători mândri să lupte în tricoul Parmei pentru a reveni în Serie A. Într-o perspectivă pe termen lung, nu voi avea mai răbdare cu cei care nu manifestă o astfel de mândrie. Astăzi avem un grup de jucători care au calitățile necesare pentru a juca Serie A. Intenția nu este să fugim după mari nume, cu care să obținem rezultate pe termen scurt„, a declarat patronul Parmei pentru Corriere dello Sport.

Man şi Mihăilă au ratat finalul sezonului din Serie A din cauza unor accidentări. Finanţatorul Parmei nu îşi explică de ce au fost atât de multe probleme de lot.

Voi fi mai puțin implicat pe piața transferurilor. Totuşi, chiar și în acest sezon, nu eu m-am ocupat de căutarea, analiza și aducerea jucătorilor. M-am întrebat în fiecare zi de ce avem atât de mulți fotbalişti accidentaţi. Pot promite că vom face tot posibilul pentru a înțelege şi a împiedica să se repete acest lucru. Este dificil pentru mine să înțeleg cauza principală„, a precizat Kyle Krause.

Parma, sezon dezastruos

Parma a retrogradat matematic din Serie A, la capătul unui sezon dezastruos. Echipa lui Man și Mihăilă şi-a trecut în cont numai 20 de puncte. Antrenorul D’Aversa a fost demis, iar în locul său urmează să fie anunţat un înlocuitor.

Reclamă

Românii Man și Mihăilă au avut evoluții solide la sezonul de debut în Serie A. Dennis Man a jucat 14 partide în Serie A pentru Parma, reușind să-și treacă în cont două goluri și un assist. De cealaltă parte, Mihăilă a bifat 16 prezențe în Serie A și una în Cupa Italiei. Românul are, în total, 4 goluri și 2 assist-uri.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, viitor incert la Parma. Peste 20 de milioane de euro a plătit Parma pentru atacanţii români. Cei doi n-au nicio clauză în contract care să le permită să plece odată ce echipa a retrogradat.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! Vezi toate știrile
Citește și