Închide meniul
VIDEO

Valentin Mihăilă, primul gol pentru Parma în noul sezon. Cum a marcat jucătorul român

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 august 2022, 23:52

Valentin Mihăilă, primul gol pentru Parma în noul sezon. Cum a marcat jucătorul român

Valentin Mihăilă ar putea reveni la Parma, în duelul cu Palermo

Valentin Mihăilă, într-un meci pentru Parma / Profimedia

Valentin Mihăilă a marcat un gol pentru Parma în meciul cu Salernitana din turul al doilea al Cupei Italiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Mihăilă a înscris în minutul 73. Românul a rămas singur cu portarul advers după ce a interceptat un balon respins nefericit de un adversar. Fostul jucător al Universității Craiova a finalizat cu piciorul drept, pe sub portarul advers.

Valentin Mihăilă, primul gol pentru Parma în noul sezon

VIDEO AICI CU GOLUL LUI VALENTIN MIHĂILĂ

E primul gol pentru Valentin Mihăilă de la revenirea la Parma, după împrumutul de la Atalanta din sezonul trecut.

Și Dennis Man, celălalt român din lotul Parmei, a fost titular în meciul cu Salernitana, însă a fost schimbat în minutul 58.

Echipa celor doi români se luptă pentru promovarea în Seria A, după retrogradarea din 2021. În stagiunea precedentă, Parma a terminat pe locul 12 în eșalonul secund.

Reclamă

Ce obiective au Dennis Man şi Valentin Mihăilă, în noul sezon la Parma

Kyle Klause, patronul american de la Parma, anunţă că obiectivul principal al echipei este promovarea în Serie A. Acesta declară că va miza pe tineri, angrenaţi într-o echipă în care există şi jucători cu experienţă.

„Scopul este revenirea în Serie A, promovare cât mai curând posibil. Sunt dispus să iau decizii pe termen scurt pentru a aduce Parma și fanii săi înapoi acolo unde merită. Peste cinci ani o văd pe Parma în Serie A și nu pentru a lupta la retrogradare. Și din nou, într-o perspectivă de cinci ani, intenția este de a produce trei jucători care să poată trece la prima echipă de la Primavera. Evident, trei jucători pe an.

Văd o echipă mai tânără, dar nu formată doar din tineri, ci formată din talente din toată Europa, fără a neglija Italia. Știți că sunt un fan al fotbalului italian, am fost întotdeauna un susținător al echipei naționale, așa că vor fi mulți italieni în echipă, mereu cu scopul de a identifica cele mai bune talente. Sper să avem un nou stadion, un nou centru sportiv, care să ne poată beneficia pentru fotbalul masculin și feminin. Sunt ferm convins că în cinci ani ne vom putea bucura de toate aceste avantaje”, a spus Kyle Krause, conform Parma Live.

Reclamă 4 / 0/3

Parma a plătit aproape 20 de milioane de euro pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă

Valentin Mihăilă a ajuns la Parma în 2020, după un transfer de la Universitatea Craiova. „Oltenii” au primit în schimbul său suma de 8 milioane de euro. În ianuarie 2022, Mihăilă a fost împrumutat la Atalanta, formaţie care se bate pentru un loc de Champions League în Serie A. După o jumătate de sezon, românul a revenit la Parma, fără să impresioneze în Bergamo.

De cealaltă parte, Dennis Man a venit la Parma în ianuarie 2021. A fost transferat de la FCSB în schimbul sumei de aproximativ 11,7 milioane de euro. Pentru italieni, Man a bifat 41 de partide, şi a marcat 5 goluri.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și