Închide meniul

Dennis Man, analizat în presa din Italia! Ce scriu italienii despre românul de la Parma: „Rar a reuşit să aibă asta!”

Viviana Moraru Publicat: 9 februarie 2023, 9:53 / Actualizat: 9 februarie 2023, 14:38

Reclamă
Dennis Man, analizat în presa din Italia! Ce scriu italienii despre românul de la Parma: „Rar a reuşit să aibă asta!

Dennis Man, gol superb în Cremonese - Parma

Dennis Man, în timpul unui meci la Parma/ Profimedia

Dennis Man a fost analizat de presa din Italia, după ultimele evoluţii de la Parma. Italienii se aşteaptă ca internaţionalul român să aibă continuitate, odată ce va reveni din accidentarea suferită la începutul acestui an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a ratat ultimele patru partide de Serie B ale celor de la Parma, din cauza unei probleme medicale. Mijlocaşul de 24 de ani a ieşit accidentat din primul meci a echipei sale din 2023, pierdut în faţa lui Inter în Cupa Italiei.

Dennis Man, analizat în presa din Italia după ce ar putea reveni pe teren la Parma

Jurnaliştii de la parmalive.com l-au analizat pe Dennis Man, cel care este accidentat pentru a doua oară în acest sezon. Italienii notează faptul că internaţionalul român a dus lipsă de continuitate, după ce a fost transferat de trupa din Serie B.

Totodată, în sursa citată se mai menţionează faptul că o posibilă revenire a lui Dennis Man la Parma ar reprezenta o veste bună pentru tehnicianul Fabio Pecchia, şi totodată se mai analizează şi situaţiile altor jucători, Elias Cobbaut, Enrico Del Prato şi Drissa Camara.

În privinţa lui Valentin Mihăilă, şi el accidentat, italienii susţine că aşteaptă veşti despre o posibilă revenire şi a acestuia.

Reclamă

„Man și Cobbaut împreună: putem conta din nou pe ei? Așteptăm vești despre Mihăilă și Del Prato. Și Camara? Avem nevoie și de el. Cele două note pozitive se referă la revenirea în lot a lui Cobbaut și Man: belgianul s-a accidentat la începutul sezonului și se așteaptă să revină treptat la capacitate maximă.

Pentru fotbalistul român, în schimb, există speranța că problemele fizice îi pot oferi un minimum de răgaz pentru a avea acea continuitate pe care prea rar a reușit să o aibă de când este aici”, notează sursa citată mai sus.

Dennis Man evoluează la Parma din ianuarie 2021, când italienii l-au transferat de la FCSB în schimbul sumei de 13 milioane de euro. În actuala stagiune, internaţionalul român a bifat 17 partide pentru echipa sa, reuşind să marcheze patru goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Parma este pe locul şapte în Serie B, după 23 de runde disputate. Trupa lui Dennis Man şi a lui Valentin Mihăilă luptă pentru promovare, ocupând în acest moment o poziţie care asigură prezenţa în sferturile barajului pentru accederea în Serie A.

Cât va lipsi Valentin Mihăilă, după ultima accidentare suferită

S-a aflat cât va lipsi Valentin Mihăilă, după ultima accidentare suferită. Internaționalul român a ieșit cu ochii în lacrimi de pe teren, după numai 15 minute, în meciul Parma – Genoa 2-0, din etapa a 23-a din Serie B. Mihăilă continuă să se lupte cu problemele medicale, care l-au ținut departe de teren în mod regulat după transferul în Italia.

Între timp a venit verdictul medicilor după ce Mihăilă a ieșit accidentat de pe teren, în primul sfert de oră din duelul Parma – Genoa. Potrivit fanatik.ro, atacantul de bandă, în vârstă de 23 de ani, a suferit o ruptură musculară de gradul doi.

Valentin Mihăilă ar urma să stea departe de teren timp de o lună și jumătate. Astfel, fostul jucător al Universității Craiova riscă să rateze primele două meciuri ale naționalei României din campania de calificare la EURO 2024.

“Tricolorii” lui Edi Iordănescu debutează în preliminariile Campionatului European pe 25 martie, în deplasare cu Andorra, în direct și în exclusivitate pe Antena 1 și AntenaPLAY. Apoi, pe 28 martie, România va da piept cu Belarus, pe teren propriu.

Valentin Mihăilă a ratat ultimele 4 partide ale naționalei României. El n-a mai jucat sub “tricolor” din iunie 2022, de la meciul cu Muntenegru din Liga Națiunilor.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și