Închide meniul

Derapaj grobian la adresa lui Alexi Pitu, în Franța: „Dacă nu reușește cu fotbalul, se poate reprofila ca și cerșetor profesionist!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 27 ianuarie 2023, 10:34

Derapaj grobian la adresa lui Alexi Pitu, în Franța: „Dacă nu reușește cu fotbalul, se poate reprofila ca și cerșetor profesionist!

Alexi Pitu a semnat cu Bordeaux pe 4 ani și jumătate

Alexi Pitu a semnat cu Bordeaux pe 4 ani și jumătate

A avut loc un derapaj grobian la adresa lui Alexi Pitu, în Franța! Jucătorul de 20 de ani a fost vândut de Farul lui Gică Hagi la Bordeaux, în schimbul a două milioane de euro. La numai câteva ore după ce românul a fost prezentat oficial la echipa din Ligue 2, un fost consilier francez a postat un mesaj incredibil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Michel Boulloud, fost consilier al orașului Lesparre-Medoc, situat în nordul orașului Bordeaux, a avut o remarcă grosolană la adresa lui Alexi Pitu.

Derapaj grobian la adresa lui Alexi Pitu, în Franța!

Boulloud i-a recomandat în batjocură lui Pitu să devină cerșetor, dacă nu va reuși să se impună la Bordeaux.

„Dacă nu reușește cu fotbalul, Pitu se poate reprofila ca și cerșetor profesionist”, a scris Michel Boulloud pe Twitter, potrivit foot-national.com.

Fostul consilier a fost criticat pentru mesajul său, iar ulterior a încercat să-și justifice intenția, însă fără prea mare succes. Boulloud e explicat că „nu a fost nimic rasist” în mesajul său și că „n-a vrut să rănească pe nimeni”.

Reclamă

El a mai adăugat că „n-a fost neapărat un lucru inteligent din partea lui” să scrie acele cuvinte despre tânărul jucător român.

Totuși, Alexi Pitu a avut parte și de cuvinte frumoase din partea francezilor. Cei de la Bordeaux i-au pregătit o prezentare superbă jucătorului de atac venit de la Farul.

Alexi Pitu, prezentat oficial la Bordeaux! Ce au scris francezii despre jucătorul român

Alexi Pitu a fost prezentat oficial la Bordeaux. Mijlocașul român a fost vândut de Farul lui Gică Hagi la echipa din liga a doua franceză în schimbul a două milioane de euro. Jucătorul de 20 de ani a semnat un contract valabil până în iunie 2027.

Reclamă 4 / 0/3

Alexi Pitu a avut parte de o prezentare spectaculoasă la noua echipă. Francezii au scris un mesaj în limba română pentru jucătorul format la academia lui Gică Hagi.

„Bun venit, Alexi!”, a fost mesajul publicat de Bordeaux la finalul videoclipului de prezentare.

Francezii s-au arătat extrem de bucuroși după transferul lui Alexi Pitu. Cei de la Bordeaux au avut numai cuvinte de laudă la adresa tânărului mijlocaș:

„FC Girondins de Bordeaux este bucuroasă să anunțe sosirea lui Alexi Pitu de la Farul Constanța. Internaționalul român a semnat un contract valabil pe 4 ani și jumătate. El va juca la echipa noastră până în iunie 2027.

Născut la Karlsuhe în Germania, Alexi Pitu deține și naționalitate germană și română. Jucătorul a fost format în România, la școala de fotbal a lui Gheorghe Hagi.

Un jucător versatil pe faza ofensivă, Alexi Pitu poate evolua pe benzi, în centrul atacului, precum și ca mijlocaș ofensiv. El are o tehnică bună, un joc de pase precis și o viziune clară în teren.

Reclamă

Clubul nostru este foarte fericit să aibă un jucător atât de promițător și să poată conta pe el în următorii ani.

Bine ai venit la Girondins de Bordeaux, Alexi!”, au scris cei de la Bordeaux, pe site-ul oficial al clubului.

Recomandări
  • Derapaj grobian la adresa lui Alexi Pitu, în Franța
  • „Dacă nu reușește cu fotbalul, se poate reprofila ca și cerșetor profesionist!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:18 LIVE VIDEOA început cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei din Formula 1™, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și