Închide meniul

Derapaj grobian la adresa lui Alexi Pitu, în Franța: „Dacă nu reușește cu fotbalul, se poate reprofila ca și cerșetor profesionist!”

Cosmin Cioboată Publicat: 27 ianuarie 2023, 10:34

Derapaj grobian la adresa lui Alexi Pitu, în Franța: „Dacă nu reușește cu fotbalul, se poate reprofila ca și cerșetor profesionist!

Alexi Pitu a semnat cu Bordeaux pe 4 ani și jumătate

Alexi Pitu a semnat cu Bordeaux pe 4 ani și jumătate

A avut loc un derapaj grobian la adresa lui Alexi Pitu, în Franța! Jucătorul de 20 de ani a fost vândut de Farul lui Gică Hagi la Bordeaux, în schimbul a două milioane de euro. La numai câteva ore după ce românul a fost prezentat oficial la echipa din Ligue 2, un fost consilier francez a postat un mesaj incredibil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Michel Boulloud, fost consilier al orașului Lesparre-Medoc, situat în nordul orașului Bordeaux, a avut o remarcă grosolană la adresa lui Alexi Pitu.

Derapaj grobian la adresa lui Alexi Pitu, în Franța!

Boulloud i-a recomandat în batjocură lui Pitu să devină cerșetor, dacă nu va reuși să se impună la Bordeaux.

Reclamă

„Dacă nu reușește cu fotbalul, Pitu se poate reprofila ca și cerșetor profesionist”, a scris Michel Boulloud pe Twitter, potrivit foot-national.com.

Fostul consilier a fost criticat pentru mesajul său, iar ulterior a încercat să-și justifice intenția, însă fără prea mare succes. Boulloud e explicat că „nu a fost nimic rasist” în mesajul său și că „n-a vrut să rănească pe nimeni”.

Reclamă

El a mai adăugat că „n-a fost neapărat un lucru inteligent din partea lui” să scrie acele cuvinte despre tânărul jucător român.

Totuși, Alexi Pitu a avut parte și de cuvinte frumoase din partea francezilor. Cei de la Bordeaux i-au pregătit o prezentare superbă jucătorului de atac venit de la Farul.

Alexi Pitu, prezentat oficial la Bordeaux! Ce au scris francezii despre jucătorul român

Alexi Pitu a fost prezentat oficial la Bordeaux. Mijlocașul român a fost vândut de Farul lui Gică Hagi la echipa din liga a doua franceză în schimbul a două milioane de euro. Jucătorul de 20 de ani a semnat un contract valabil până în iunie 2027.

Reclamă 4 / 0/3

Alexi Pitu a avut parte de o prezentare spectaculoasă la noua echipă. Francezii au scris un mesaj în limba română pentru jucătorul format la academia lui Gică Hagi.

„Bun venit, Alexi!”, a fost mesajul publicat de Bordeaux la finalul videoclipului de prezentare.

Francezii s-au arătat extrem de bucuroși după transferul lui Alexi Pitu. Cei de la Bordeaux au avut numai cuvinte de laudă la adresa tânărului mijlocaș:

„FC Girondins de Bordeaux este bucuroasă să anunțe sosirea lui Alexi Pitu de la Farul Constanța. Internaționalul român a semnat un contract valabil pe 4 ani și jumătate. El va juca la echipa noastră până în iunie 2027.

Născut la Karlsuhe în Germania, Alexi Pitu deține și naționalitate germană și română. Jucătorul a fost format în România, la școala de fotbal a lui Gheorghe Hagi.

Un jucător versatil pe faza ofensivă, Alexi Pitu poate evolua pe benzi, în centrul atacului, precum și ca mijlocaș ofensiv. El are o tehnică bună, un joc de pase precis și o viziune clară în teren.

Reclamă

Clubul nostru este foarte fericit să aibă un jucător atât de promițător și să poată conta pe el în următorii ani.

Bine ai venit la Girondins de Bordeaux, Alexi!”, au scris cei de la Bordeaux, pe site-ul oficial al clubului.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:08 Dan Şucu a dezvăluit prima uriaşă pe care o vor încasa rapidiştii dacă vor cuceri titlul! Bonus consistent şi pentru Europa 11:50 Cine va arbitra meciul România – Irlanda de Nord! A mai fost la centru la două partide disputate de ţara noastră 11:29 Surpriza pe care o pregăteşte Edi Iordănescu pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia! Jucătorul care l-a impresionat 11:03 „Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani! 10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei 10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Alexi Pitu a calificat-o pe Bordeaux în şaisprezecimile Cupei Franţei
Fotbal extern • 6 ian., 21:52
Alexi Pitu a calificat-o pe Bordeaux în şaisprezecimile Cupei Franţei
Gică Hagi pregăteşte o nouă lovitură pe piaţa transferurilor
Liga 1 • 2 ian., 12:59
Gică Hagi pregăteşte o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Mutarea care o poate aduce pe Farul în play-off
Alexi Pitu, gol superb la Borbeaux
Fotbal extern • 17 sept., 8:21
Alexi Pitu, gol superb la Borbeaux! Românul a „spart gheaţa” în Franţa şi a fost „eroul” echipei sale
CFR Cluj poate da lovitura
Liga 1 • 26 aug., 12:46
CFR Cluj poate da lovitura! Ermal Krasniqi a primit o ofertă din Franţa
Alexi Pitu e încrezător înaintea Campionatului European U21
Echipa naţională • 19 iun., 19:47
Alexi Pitu e încrezător înaintea Campionatului European U21: „Cred că e bine că jucăm cu Spania”