Închide meniul
VIDEO

Derby nebun între PAOK şi AEK! A fost nevoie de intervenţia poliţiei! Răzvan Lucescu, criză de nervi

Viviana Moraru Publicat: 28 aprilie 2024, 21:32

Reclamă
Derby nebun între PAOK şi AEK! A fost nevoie de intervenţia poliţiei! Răzvan Lucescu, criză de nervi

Derby nebun între PAOK şi AEK | Răzvan Lucescu, criză de nervi

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci/ Profimedia

A fost un derby nebun între PAOK şi AEK, meci în care Răzvan Lucescu a făcut o criză de nervi. În minutul 73, a fost nevoie de intervenţia poliţiei pentru ca spiritele să se calmeze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK îşi joacă ultima şansă la titlu în Grecia. Are nevoie de un succes cu rivala AEK, pentru a rămâne în cursa pentru primul loc.

Derby nebun între PAOK şi AEK | Răzvan Lucescu, criză de nervi

În minutul 72 al partidei, care a fost live în AntenaPLAY, meciul s-a întrerupt, din cauza unui conflict între membrii staff-urilor celor două echipe. A fost nevoie ca poliţia să intervină pentru ca spiritele să se calmeze.

Răzvan Lucescu nu a părut a fi implicat în acest conflict, însă în momentul în care poliţia a intervenit, antrenorul român a fost surprins gesticulând nervos către jucătorii săi.

Scorul era de 1-1 în momentul în care partida s-a întrerupt. Ulterior, imediat după ce partida s-a reluat, AEK a preluat conducerea, după golul lui Vida.

Reclamă

PAOK a reuşit egalarea în minutul 81. Yiannis Konstantelias a reuşit „dubla” şi a declanşat nebunia pe arena din Salonic. Camerele tv l-au surprins din nou pe Răzvan Lucescu, care îi îndemna pe suporteri să o încurajeze şi mai mult pe PAOK.

Imaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10, în etapa trecută

În minutul 90+7 al partidei cu Lamia, din etapa precedentă, Lucescu Jr a fost surprins de camerele TV „dărâmat” pe banca de rezerve. Cu capul în pământ, antrenorul alb-negrilor nici nu avea putere să se mai uite la meci. A avut motive de bucurie în al 10-lea minut de prelungiri, când Schwab a restabilit egalitatea.

Nu a mai fost timp de încă un gol. Lamia a încurcat-o pe PAOK, iar Răzvan Lucescu şi-a găsit cu greu cuvintele la finalul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

„Este evident că nu a fost suficientă energie în jocul nostur. Am avut ocazii încă din prima repriză să deschidem scorul, dar nu am reuşit. A venit apoi golul celor de la Lamia chiar înainte de pauză.

În repriza secundă am echilibrat mult jocul şi am avut şanse importante de a înscrie. Am ratat însă şansa de a obţine victoria, cred că am fi meritat.

Explicaţia pentru acest rezultat este că venim după o perioadă intensă. Încercăm de la meci la meci să găsim surse de energie pentru a obţine ceea ce ne dorim„, a declarat Răzvan Lucescu la finalul partidei.

Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:45 UPDATESimona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT, la Trophee Clarins. Organizatorii au anulat toate meciurile zilei din cauza ploii 15:00 UPDATEGigi Becali, mesaj tranşant pentru Louis Munteanu: „Întrebaţi-l: ‘Vrea în Liga Campionilor sau în Giuleşti?'” 14:25 Preşedintele La Liga a anunţat sosirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Este jucătorul lor din sezonul viitor” 13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB 12:38 NEWS ALERTGigi Becali, dezvăluire BOMBĂ despre Florinel Coman: „N-o să plece! Trebuie să îl ţii! Îi dau eu bani” 12:37 NEWS ALERTAlexandru Chipciu, la FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali 12:27 Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Au plâns mama şi bunica lui. Dacă nu plângeau, o ţinea pe jocuri” 11:47 Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului 11:38 VIDEOFanii lui Arsenal au dat cu articificii noaptea la hotelul unde credeau că e Manchester City cazată. „Cetăţenii” erau încă acasă 11:34 Ferrari, dublă lovitură înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ de la Imola! A anunţat că a luat doi oameni de la Mercedes Vezi toate știrile
Citește și