Închide meniul
Foto

Despărţirea Barcelonei de Leo Messi a lăsat urme adânci! Fanii au protestat după anunţul care a şocat planeta. Joan Laporta, „inamicul” public nr. 1

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 august 2021, 8:33

Despărţirea Barcelonei de Leo Messi a lăsat urme adânci! Fanii au protestat după anunţul care a şocat planeta. Joan Laporta, „inamicul public nr. 1

Fani Barcelona

Profimedia

Despărţirea Barcelonei de Leo Messi a lăsat urme adânci

Fanii au fost în stare de şoc după ce au aflat că Leo Messi, cel mai mare fotbalist din istoria Barcelonei, nu va mai continua pe Camp Nou. Aceştia s-au strâns lângă stadion după anunţ şi au protestat. Joan Laporta a devenit persona non-grata, iar suporterii l-au huiduit după ce clubul nu a reuşit să îi prelungească contractul legendarului jucător, potrivit The Sun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Șefii Barcelonei și reprezentanții lui Messi, printre care și tatăl jucătorului, s-au întâlnit joi la cină. Deși semnarea noului contract părea o chestiune de timp zilele trecute, situația s-a schimbat radical în urma discuțiilor, unde cele două părţi nu au ajuns la o înţelegere.

Lionel Messi, în stare de șoc după despărțirea de Barcelona

Pentru prima dată după 21 de ani, Lionel Messi nu mai este jucătorul Barcelonei. Starul argentinian a fost șocat de vestea ca va trebui să-și continue cariera departe de Camp Nou.

Potrivit Mundo Deportivo, care citează surse apropiate jucătorului, Leo Messi are nevoie de timp pentru a se acomoda cu situația în care s-a trezit brusc.

„Nu vrea să plece fără să-și ia la revedere de la fani, dar are nevoie de câteva ore ca să digere totul. Se gândește mult la cum să-și ia adio. Va fi o scrisoare scrisă cum se cuvine”, notează jurnaliștii iberici.

Reclamă

Barcelona a anunțat despărțirea de Messi

Barcelona a confirmat despărțirea de Lionel Messi prin intermediul unei postări pe contul oficial de Instagram.

„Deși Barcelona și Lionel Messi și-au exprimat intenția clară de a semna un contract în ziua de azi, acesta nu poate fi formalizat din cauza obstacolelor economice și structurale.

În această situație, Lionel Messi nu va continua la FC Barcelona. Ambele părți regretă profund că până la urmă nu s-au îndeplinit dorințele atât ale jucătorului, cât și ale clubului”, a fost anunțul făcut de Barcelona care a șocat lumea.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” Vezi toate știrile
Citește și