Închide meniul

OFICIAL | Finalul unei ere! Lionel Messi pleacă de la Barcelona. Anunțul de ultimă oră făcut de club

Alexandru Ivan Publicat: 5 august 2021, 20:50

OFICIAL | Finalul unei ere! Lionel Messi pleacă de la Barcelona. Anunțul de ultimă oră făcut de club

Șoc la Barcelona! Tatăl lui Messi nu s-a înțeles cu Joan Laporta

Profimedia

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
 
View this post on Instagram
 
A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona)

„Deși Barcelona și Lionel Messi și-au exprimat intenția clară de a semna un contract în ziua de azi, acesta nu poate fi formalizat din cauza obstacolelor economice și structurale.

Reclamă

În această situație, Lionel Messi nu va continua la FC Barcelona. Ambele părți regretă profund că până la urmă nu s-au îndeplinit dorințele atât ale jucătorului, cât și ale clubului.

Barça vrea să-i mulțumească din toată inima jucătorului pentru contribuția sa la îmbunătățirea instituției și să-i ureze tot binele în viața sa personală și profesională”, este mesajul transmis de oficialii Barcelonei.

Reclamă

Știrea inițială

Șoc la Barcelona. Marca anunță că Lionel Messi și Barcelona sunt „mai departe ca niciodată” de a ajunge la un acord comun. Sursa citată notează că Joan Laporta și reprezentanții clubului nu știu cum să comunice fanilor acest eșec pentru imaginea clubului.

Șoc la Barcelona! Negocierile cu Lionel Messi au intrat în impas

Șefii Barcelonei și reprezentanții lui Messi, printre care și tatăl jucătorului, s-ar fi întâlnit joi la cină. Deși totul părea o chestiune de timp zilele trecute, situația s-a schimbat radical în urma discuțiilor de la masă.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă negocierile păreau rezolvate, acum s-a ajuns într-un punct peste care este imposibil de trecut. Astăzi a avut loc o masă între club și reprezentanții jucătorului în care a existat o adevărată minge de meci. Și mingea nu a intrat. Repetăm: Leo Messi nu a fost niciodată mai departe de a reînnoi cu Barcelona decât acum”, notează jurnaliștii iberici.

Ce contract i-a oferit Barcelona lui Messi

Barcelona i-a oferit un contract valabil până în 2026, moment în care Messi ar urma să aibă 39 de ani. Cel mai bun marcator din istoria clubului ar fi acceptat, iniţial, reducerea salariului cu 50%.

Lionel Messi este liber de contract de la 1 iulie, când vechiul său angajament cu Barcelona a expirat. A fost pentru prima dată în ultimii 21 de ani când argentinianul nu s-a aflat sub contract cu echipa catalană.

În tot acest timp, Messi a făcut senzație pentru naționala Argentinei la Copa America 2021, acolo unde s-a încoronat campion al Americii de Sud. A fost declarat cel mai bun jucător al turneului.

PSG, posibila destinație a lui Lionel Messi

Zvonurile că Lionel Messi nu va semna cu Barcelona sunt alimentate și de aparițiile publice ale starului argentinian. În urmă cu doar o zi, acesta s-a afișat alături de mai mulți jucători de la PSG, printre care prietenii Neymar și Di Maria.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Ángel Di María (@angeldimariajm)

Potrivit jurnaliştilor de la Le Parisien, parizienii pregătesc un megaproiect pentru sezonul viitor, iar negocierile cu Lionel Messi sunt prioritare.

Reclamă

Nici măcar regulile fair play-ului financiar nu îl mai sperie pe şeicul lui PSG. Campioana Franţei i-ar fi propus lui Leo Messi un contract pe 2 ani, cu posibilitate de prelungire pentru încă un an.

 

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:29 Surpriza pe care o pregăteşte Edi Iordănescu pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia! Jucătorul care l-a impresionat 11:03 „Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani! 10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei 10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!
Lionel Messi şi Luis Suarez au făcut show şi au salvat-o pe Inter Miami
Fotbal extern • 8 mart., 9:30
Lionel Messi şi Luis Suarez au făcut show şi au salvat-o pe Inter Miami! Gol superb marcat de starul argentinian
Erling Haaland a spus cine este cel mai bun jucător din istoria fotbalului
Fotbal extern • 5 mart., 20:36
Erling Haaland a spus cine este cel mai bun jucător din istoria fotbalului: „A câștigat toate trofeele”
Lionel Messi a lovit o fetiţă! Moment teribil în timpul meciului Inter Miami - Orlando City
Fotbal extern • 3 mart., 14:30
Lionel Messi a lovit o fetiţă! Moment teribil în timpul meciului Inter Miami – Orlando City
Lionel Messi şi Luis Suarez, show total în Inter Miami - Orlando!
Fotbal extern • 3 mart., 8:58
Lionel Messi şi Luis Suarez, show total în Inter Miami – Orlando! Ambii au marcat câte două goluri. Reuşitele fabuloase