Închide meniul
VIDEO

Despodov, şut direct în vinclu de la 25 de metri! Răzvan Lucescu a văzut din lojă golul fabulos din PAOK – Heraklion

Alex Ioniță Publicat: 27 octombrie 2024, 22:00

Reclamă
Despodov, şut direct în vinclu de la 25 de metri! Răzvan Lucescu a văzut din lojă golul fabulos din PAOK – Heraklion

Despodov, şut direct în vinclu de la 25 de metri!

Colaj cu golul lui Despodov și Răzvan Lucescu / Captură AntenaPLAY

Kiril Despodov a marcat cu un şut direct în vinclu, de la 25 de metri! Jucătorul lui Răzvan Lucescu a făcut spectacol în cadrul partidei din etapa cu numărul 9 din Superliga Greciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu a văzut „bijuteria” reușită de Despodov din loja stadionului „Toumba”. Românul a primit o suspendare drastică după scandalul de la derby-ul cu AEK Atena. Meciurile din Superliga Greciei se văd LIVE în AntenaPLAY.

Despodov, şut direct în vinclu de la 25 de metri!

În minutul 36 al duelului cu Heraklion, PAOK a primit o lovitură liberă, de la 25 de metri distanță față de poartă. Despodov a fost cel care a executat lovitura și l-a surprins pe portarul Christogeorgos, cu un șut direct în vinclu.

Camerele s-au mutat apoi în loja în care se afla Răzvan Lucescu, care nu s-a bucurat la golul reușit de jucătorul bulgar.

Partida cu Heraklion este una importantă pentru echipa lui Lucescu Jr. PAOK poate profita de egalul făcut de rivala Aris, în această etapă (1-1 cu Panathinaikos) și poate urca pe primul loc în Superliga Greciei, în cazul unui succes în fața echipei din insula Creta.

Reclamă
Reclamă

Echipele de start în PAOK – Heraklion

PAOK: Kotarski, Otto, Lovren, Coley, Gomez, Schwab, Ozdoev, Constantelias, Murg, Despodov, Tisundali.
Heraklion: Christogeorgos – Marinakis, Lampropoulous, Christopoulos, Chatzitheodoridis – Karachalios, Bainovic – Shengelia, Fountas, Apostolakis – Jung

Anunţul oficial care îl vizează direct pe Răzvan Lucescu

Anunţul oficial care îl vizează direct pe Răzvan Lucescu a fost făcut de Federaţia din Arabia Saudită. Tehnicianul francez Hervé Renard va reveni în funcţia de selecţioner, el fiind preferat în locul antrenorului român. Despre cei doi au apărut informaţii că au fost singurii de pe lista saudiţilor, francezul fiind alesul.

Reclamă

Astfel, Lucescu va rămâne la PAOK, alături de care luptă în acest sezon pentru câştigarea celui de-al treilea titlu de campion al Greciei. Pentru Răzvan, urmează duelul cu Heraklion, ce va fi transmis exclusiv în AntenaPLAY, duminică, de la ora 21:00.

După ce a părăsit echipa feminină a Franţei după Jocurile Olimpice, el îl înlocuieşte pe italianul Roberto Mancini cu un contract pe doi ani, potrivit unei surse apropiate negocierilor.

„A existat o mulţime de controverse cu privire la întoarcerea sa, dar faptul că el cunoaşte bine echipa a fost decisiv pentru revenirea sa”, a declarat sursa, în timp ce speră că, cu el, Arabia Saudită va «îndrepta lucrurile în preliminariile Cupei Mondiale».

Negocierile cu Mancini privind rezilierea contractului său au început după înfrângerea cu 2-0 suferită acasă în faţa Japoniei în preliminariile Cupei Mondiale din 2026.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

10:45

Simona Halep – Yue Yuan LIVE TEXT (11:30). Fostul lider mondial revine la Hong Kong

10:05

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

9:37

Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului

9:15

Dejan Lovren a sărit în apărarea lui Răzvan Lucescu după PAOK – Heraklion 1-2: „Nu e vina lui. E ceva ce putem repara”

8:43

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și