Închide meniul

Detalii incredibile din contractul lui Neymar la Al Hilal! Suma uriaşă primită pentru o postare despre Arabia Saudită

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 august 2023, 11:28

Detalii incredibile din contractul lui Neymar la Al Hilal! Suma uriaşă primită pentru o postare despre Arabia Saudită

Detalii incredibile din contractul lui Neymar la Al Hilal

Neymar, într-un meci pentru PSG / Profimedia Images

Detalii incredibile din contractul lui Neymar la Al Hilal. Arabii i-au promis o sumă uriaşă lui Neymar pentru fiecare postare pe Instagram despre Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar va semna cu Al Hilal un contract valabil pe 2 ani şi va câştiga 160 de milioane de euro. Starul brazilian va avea şi alte beneficii incredibile.

Detalii incredibile din contractul lui Neymar la Al Hilal

Pe lângă salariul uriaş, Neymar va avea parte de avion privat, o vilă cu mai mulţi angajaţi care îi vor face toate poftele. De asemenea, Neymar va primi 500.000 de euro pentru fiecare postare pe Instagram în care face reclamă pozitivă Arabiei Saudite.

Neymar va semna un contract valabil pe 2 ani şi va încasa o sumă uriaşă: 160 de milioane de euro. Neymar se desparte de PSG la şase ani de la sosirea sa pe Parc des Princes. În vara anului 2017, clubul parizian plătea 222 de milioane de euro pentru transferul acestuia de la Barcelona.

În mai 2021, Neymar şi-a prelungit contractul cu PSG până în vara anului 2025. Pentru că parizienii vor să scape de brazilian în această vară, dar şi pentru că Al-Hilal este dispusă să plătească alte 80 de milioane de euro pentru transferul acestuia, sunt şanse foarte mari ca cele două cluburi să se înţeleagă repede în privinţa transferului lui Neymar la Al-Hilal.

Reclamă

Neymar nu a fost în lotul lui PSG la primul meci al parizienilor în noul sezon din Ligue 1. Fără Neymar, Mbappe şi Verratti în lot, Luis Enrique a debutat cu o remiză într-un meci oficial la campioana din Ligue 1, după ce a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul cu Lorient.

Al-Hilal a adus mai mulţi jucători de top de la echipele din Europa în această vară. Înaintea lui Neymar, cu Al-Hilal au mai semnat Malcom, Ruben Neves, Sergej Milinkovic-Savic şi Kalidou Koulibaly.

Kylian Mbappe a refuzat oferta de milioane de la Al Hilal

Kylian Mbappe a refuzat oferta de milioane de la Al Hilal! Starul de la PSG nu a vrut să poarte negocieri cu oficialii saudiţi, în ciuda faptului că aceştia au mers în Paris pentru transferul campionului mondial.

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe a decis să nu poarte negocieri cu oficialii de la Al Hilal. Nici măcar salariul de 200 de milioane de euro, plus bonusuri de alte câteva sute de milioane, nu l-au încântat pe starul de la PSG.

Asta în ciuda eforturilor depuse de oficialii de Al Hilal. Saudiţii au zburat la Paris pentru a purta negocieri cu cei de la PSG, care era de acord cu transferul lui Kylian Mbappe în Arabia Saudită.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și