Închide meniul

Kylian Mbappe a refuzat oferta de milioane de la Al Hilal! Saudiţii vor alt star de la PSG

Viviana Moraru Publicat: 27 iulie 2023, 8:59

Reclamă
Kylian Mbappe a refuzat oferta de milioane de la Al Hilal! Saudiţii vor alt star de la PSG

Kylian Mbappe a refuzat oferta de milioane de la Al Hilal

Kylian Mbappe, în timpul unui meci la PSG/ Profimedia

Kylian Mbappe a refuzat oferta de milioane de la Al Hilal! Starul de la PSG nu a vrut să poarte negocieri cu oficialii saudiţi, în ciuda faptului că aceştia au mers în Paris pentru transferul campionului mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În contextul în care transferul lui Kylian Mbappe pare imposibil de realizat, oficialii celor de la Al Hilal s-au reorientat şi îl vor pe Marco Verratti.

Kylian Mbappe a refuzat oferta de milioane de la Al Hilal

Fabrizio Romano anunţă că Kylian Mbappe este decis să nu poarte negocieri cu oficialii de la Al Hilal. Nici măcar salariul de 200 de milioane de euro, plus bonusuri de alte câteva sute de milioane, nu îl încântă pe starul de la PSG, care nu-şi doreşte un transfer în Golf, în această vară.

Asta în ciuda eforturilor depuse de oficialii de Al Hilal. Saudiţii au zburat la Paris în această săptămână, pentru a purta negocieri cu cei de la PSG, care era de acord cu transferul lui Kylian Mbappe în Arabia Saudită.

Reclamă

Sursa citată mai sus anunţă că oficialii de la PSG sunt în continuare convinşi de faptul că Kylian Mbappe s-a înţeles deja cu Real Madrid, în privinţa unui transfer.

Pe de altă parte, după ce nu l-au convins pe Kylian Mbappe, oficialii de la Al Hilal au pus ochii pe Marco Verratti. Cele două părţi au ajuns la o înţelegere, anunţă tot Fabrizio Romano, care mai notează faptul că PSG vrea peste 30 de milioane de euro în schimbul mijlocaşului italian.

Kylian Mbappe a fost exclus din lotul lui PSG

Kylian Mbappe a fost exclus din lotul lui PSG, în urmă cu o săptămână. Acesta fapt s-a întâmplat după ce campionul mondial nu s-a decis în privinţa viitorului său, fapt care i-a nemulţumit pe oficialii de pe Parc de Princes.

Reclamă 4 / 0/3

Cotidianul L’Equipe anunţă că oficialii de la PSG au fost nemulţumiţi de faptul că Mbappe nu le-a transmis oficial decizia luată, în privinţa următorului sezon. Francezii l-au pus să aleagă pe atacant între prelungirea contractului, sau despărţirea de club în această vară.

PSG i-a oferit lui Mbappe posiblitatea de a-şi prelungi contractul până în 2025. Actuala înţelegere a starului francez expiră în vara anului viitor, astfel că oficialii trupei de pe Parc de Princes nu concep să-l piardă pe acesta gratis.

În acest moment, Mbappe are două variante: fie semnează prelungirea contractului cu PSG, fie va pleca de la campioana Franţei în această vară.

Fabrizio Romano a mai anunţat faptul că cei de la PSG se simt „trădaţi” de Kylian Mbappe, deoarece sunt convinşi că acesta are deja o înţelegere cu cei de la Real Madrid, echipă care l-a dorit cu insitenţă şi în vara trecută.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și