Închide meniul

Detalii uluitoare din spatele plecării lui Lionel Messi de la Barcelona: „Nu poţi fi bun cu acest şobolan!” Cine l-ar fi „săpat” pe starul argentinian

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 ianuarie 2023, 15:29

Detalii uluitoare din spatele plecării lui Lionel Messi de la Barcelona: „Nu poţi fi bun cu acest şobolan! Cine l-ar fi „săpat pe starul argentinian

Detalii uluitoare din spatele plecării lui Lionel Messi de la Barcelona

Lionel Messi, în ultima conferinţă de presă la Barcelona/ Profimedia

Ies la iveală detalii uluitoare din spatele plecării lui Lionel Messi de la Barcelona. Presa din Spania a dezvăluit care ar fi fost cei doi oficiali ai clubului care au publicat contractul starului argentian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a plecat în 2021 de la Barcelona, după ce nu i s-a mai prelungit contractul pe Camp Nou. În acelaşi an, starul argentinian a semnat cu PSG o înţelegere care urmează să expire la finalul acestei stagiuni.

Detalii uluitoare din spatele plecării lui Lionel Messi de la Barcelona

Jurnaliştii de la sport.es susţin faptul că directorul juridic Roman Gomez Ponti şi directorul general Oscar Grau l-ar fi trădat pe starul argentinian. Publicaţia spaniolă au publicat chiar şi un mesaj din conversaţia celor doi, de dinaintea publicării contractului pe care argentinianul îl avea la Barcelona.

Cei doi oficiali ai grupării de pe Camp Nou nu au milă de Lionel Messi şi îl numesc „şobolan”, precum şi „dictator”.

„Barto, într-adevăr, nu poţi fi un om atât de bun cu şobolanul ăla (n.r. Messi). Clubul i-a dat totul, dar s-a comportat ca un dictator în privinţa transferurilor. Nu am putut să o fac niciodată, dar prelungirea contractelor lui Luis Suarez şi a lui Jordi Alba ar trebui făcute din veniturile sale. Și mai presus de toate, acumularea de șantaj și grosolănie pe care clubul și cei care muncim le-am suferit din cauza acestui pitic hormonal care îi datorează viața Barcelonei!”, se arată într-un mesaj trimis de oficialii catalani.

Reclamă

Această conversaţie ar fi avut loc pe un grup de WhatsApp, din care făcea parte şi Josep Maria Bartomeu, preşedintele Barcelonei din perioada 2014-2020. Se pare că Lionel Messi era tras la răspundere pentru faptul că situaţia clubului era una critică.

Astfel, directorii grupării de pe Camp Nou au decis să publice informaţiile legate de contractul lui Lionel Messi pentru a justifica reducerile salariale din cadrul echipei. Totodată, starul argentinian era luat la ţintă şi pentru faptul că insista pentru prelungirea contractelor unor jucători precum Luis Suarez şi Jordi Alba.

Contractul lui Lionel Messi a provocat mare vâlvă în presa din întreaga lume. Starul argentinian ar fi câştigat 555 de milioane de euro, în perioada noiembire 2017 şi iunie 2021, iar toate aceste cifre au fost publicate pe Mundo Deportivo.

Reclamă 4 / 0/3

Mundo Deportivo: Lionel Messi, salariu de 300 de milioane de dolari la Al-Hilal

Spaniolii de la Mundo Deportivo susţin că Lionel Messi e momit de Al-Hilal cu un salariu anual de 300 de milioane de dolari. Arabii fac totul pentru a avea şanse mari la organizarea Mondilului din 2030.

Astfel, eventualul transfer al lui Messi la rivala lui Al-Nassr nu ar fi o lovitură doar pentru club, ci pentru Arabia Saudită, „care vrea să îşi promoveze turismul şi să-şi deschidă graniţele”, anunţă spaniolii de la Mundo Deportivo.

Sursa citată anunţă şi că Al-Hilal speră să-l aducă pe Messi chiar în această iarnă, când a intrat în ultimele şase luni de contract cu PSG. În această situaţie, saudiţii ar fi nevoiţi să le plătească şi francezilor o sumă de bani.

Miza arabilor este să transforme Clasicul Al-Hilal – Al-Nassr în duelul dintre Messi şi Ronaldo, unul pe care l-ar urmări întreaga planetă, lucru care se întâmpla în perioada în care cei doi evoluau la Barcelona, respectiv Real Madrid.

Pe de altă parte, Messi este ambasador al turismului din Arabia Saudită, lucru care ar putea conta în afacerea pe care Al-Hilal o pune la cale.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și