Închide meniul

Mundo Deportivo: Lionel Messi, salariu de 300 de milioane de dolari la Al-Hilal

Dan Roșu Publicat: 12 ianuarie 2023, 13:53

Mundo Deportivo: Lionel Messi, salariu de 300 de milioane de dolari la Al-Hilal

Lionel Messi, huiduit de fanii lui PSG, înaintea partidei cu Rennes

Lionel Messi, în timpul unui meci la PSG/ Profimedia Images

  • Lionel Messi, salariu de 300 de milioane de dolari la Al-Hilal

Spaniolii de la Mundo Deportivo susţin că Lionel Messi e momit de Al-Hilal cu un salariu anual de 300 de milioane de dolari. Arabii fac totul pentru a avea şanse mari la organizarea Mondilului din 2030.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, eventualul transfer al lui Messi la rivala lui Al-Nassr nu ar fi o lovitură doar pentru club, ci pentru Arabia Saudită, „care vrea să îşi promoveze turismul şi să-şi deschidă graniţele”, anunţă spaniolii de la Mundo Deportivo.

Mundo Deportivo: Lionel Messi, salariu de 300 de milioane de dolari la Al-Hilal

Sursa citată anunţă şi că Al-Hilal speră să-l aducă pe Messi chiar în această iarnă, când a intrat în ultimele şase luni de contract cu PSG. În această situaţie, saudiţii ar fi nevoiţi să le plătească şi francezilor o sumă de bani.

Reclamă

Miza arabilor este să transforme Clasicul Al-Hilal – Al-Nassr în duelul dintre Messi şi Ronaldo, unul pe care l-ar urmări întreaga planetă, lucru care se întâmpla în perioada în care cei doi evoluau la Barcelona, respectiv Real Madrid.

Pe de altă parte, Messi este ambasador al turismului din Arabia Saudită, lucru care ar putea conta în afacerea pe care Al-Hilal o pune la cale.

Reclamă

Lionel Messi, la CM 2026. Ce spune selecţionerul Lionel Scaloni

Lionel Messi, la CM 2026. Lionel Scaloni susţine că starul de 35 de ani va fi pe teren la Cupa Mondială din Statele Unite, Mexic şi Canada.

“Cred că da, însă acest lucru depinde mult de ce vrea el. Depinde de ce se întâmplă în timp, dacă se simte bine. Porţile vor fi mereu deschise, el este fericit pe teren şi ar fi bine pentru noi”, a spus Scaloni într-un interviu pentru Deporte Raadio Calvia.

După triumful de la Cupa Mondială din Qatar, Messi a afirmat că vrea să îşi continue cariera la echipa naţională a Argentinei. “Nu mă retrag din naţională. Vreau să joc în continuare pentru Argentina”, a spus el.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi a participat la cinci ediţii ale Cupei Mondiale de fotbal: 2006, 2010, 2014, 2018 şi 2022.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul