Închide meniul

Detaliul care anunţă o lovitură de proporţii! Messi şi-ar fi cumpărat casă lângă sediul lui Inter! Cifrele monstruoase ale unui transfer istoric

Gal Dorin Publicat: 8 august 2020, 15:56

Detaliul care anunţă o lovitură de proporţii! Messi şi-ar fi cumpărat casă lângă sediul lui Inter! Cifrele monstruoase ale unui transfer istoric

AFP7 / Oscar J. Barroso

Leo Messi

  • Inter ar pregăti o super înţelegere pentru a-l aduce pe Messi pe San Siro
  • Contractul starului argentinian cu Barcelona expiră anul viitor

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi se pare că Jorge Messi foloseşte apartamentul doar pentru anumite beneficii fiscale, asta nu a oprit discuţiile privind plecarea fiului său de la Barcelona la Inter.

Mai mult, casa argentinianului s-ar afla pe Via Liberazione, stradă aflată chiar peste drum de sediul clubului "nerazzurilor". 

Reclamă

Messi pleacă la Inter?

Deşi contractul lui Leo Messi cu Barcelona expiră abia peste un an, speculaţiile privind un posibil transfer la Inter Milano încep deja să apară.

Deşi Antonio Conte a declarat că o asemenea mutare este "imposibilă", există discuţii despre o înţelegere pe 4 ani valorând 260 de milioane de euro care l-ar aduce pe urmaşul lui Maradona pe San Siro.

Reclamă

Mai mult, meciul dintre Inter şi Napoli de la finalul lunii trecute a fost chiar promovat cu o imagine a lui Messi proiectată pe celebrul Dom din Milano.

Messi evoluează în această seară în Barcelona – Napoli, Live Text pe antenasport.ro de la ora 22:00.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!
Lionel Messi şi Luis Suarez au făcut show şi au salvat-o pe Inter Miami
Fotbal extern • 8 mart., 9:30
Lionel Messi şi Luis Suarez au făcut show şi au salvat-o pe Inter Miami! Gol superb marcat de starul argentinian