Închide meniul

Dezastru pentru Ronald Araujo! Vedeta Barcelonei va rata „El Clasico” şi Campionatul Mondial din Qatar

Dragoș Vasile Publicat: 26 septembrie 2022, 20:33

Dezastru pentru Ronald Araujo! Vedeta Barcelonei va rata „El Clasico şi Campionatul Mondial din Qatar

Ronald Araujo va rata Campionatul Mondial din Qatar

Ronald Araujo, dezamăgit în timpul unui meci / Profimedia

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Barcelona a anunţat că fotbalistul Ronald Araujo va fi operat la un tendon de la coapsa dreaptă. Intervenţia chirurgicală va avea loc miercuri, la Turku, în Finlanda.

Dezastru pentru Ronald Araujo! Va rata „El Clasico” şi Campionatul Mondial din Qatar

Araujo s-a accidentat la tendonul adductor lung, vineri, la un meci dintre naţionalele Uruguayului şi Iranului.

Reclamă

Potrivit L’Equipe, jucătorul va lipsi de pe teren cel puţin două luni, astfel că va rata Cupa Mondială.

„Jucătorul Ronald Araujo va fi operat miercuri. Operația va fi efectuată de dr. Lasse Lempainen, sub supravegherea personalului medical al Clubului, în Turku, Finlanda. Când operația este finalizată, vor fi oferite noi detalii.

Reclamă

Accidentarea a fost suferită de jucător în timpul meciului dintre Iran și Uruguay. El a fost forțat să iasă de pe teren după cinci minute de meci. Ronald Araujo a bifat șapte apariții la prima echipă în actualul sezon, 2022/23″, a anunţat FC Barcelona.

Joan Laporta l-a sunat pe Lionel Messi să revină la Barcelona

Messi a plecat de la Barcelona după 16 ani petrecuți la prima echipă, iar lumea fotbalului a suferit un șoc uriaș. În ultima vreme s-a tot vorbit despre o revenire de senzație a argentinianului pe Camp Nou, iar ultimul anunț din Spania îi va bucura la maximum pe suporterii catalani.

Potrivit presei iberice, Joan Laporta l-a contactat pe Lionel Messi și i-a propus o revenire la Barca. În plus, președintele clubului catalan și-a cerut scuze pentru modul în care atacantul de 35 de ani a plecat anul trecut, la numai câteva luni după ce Laporta fusese reinstalat în funcție.

Reclamă 4 / 0/3

Răspunsul lui Messi n-a întârziat să apară. Jucătorul cu 7 Baloane de Aur i-a spus lui Laporta că momentan se gândește doar la Cupa Mondială din Qatar, din iarnă. După aceea, argentinianul își va evalua variantele și va lua în calcul și o revenire pe Camp Nou.

Lionel Messi va rămâne liber de contract vara viitoare, iar din iarnă va putea negocia deja cu alte echipe. Internaționalul argentinian a început în forță noul sezon alături de PSG. Messi a marcat 6 goluri și a oferit 8 assist-uri în 11 apariții, în toate competițiile.

Xavi, pus să aleagă între Erling Haaland şi Robert Lewandowski

Antrenorul catalanilor a fost pus să aleagă între Erling Haaland (22 de ani) şi Robert Lewandowski (34 de ani) şi nu a stat pe gânduri.

Tehnicianul grupării pe pe Camp Nou s-a declarat încântat de alegerea făcută de conducătorii clubului. Atacantul polonez, adus cu 45 de milioane de euro de la Bayern, este favoritul lui Xavi.

„Nu l-aș schimba pe Robert pentru nimic în lume. Experiența sa este o diplomă. Este foarte matur, iar felul lui de a fi îi favorizează pe tineri, modestia lui este molipsitoare… a câștigat totul și, prin faptul că este atât de umil, îi molipsește pe restul coechipierilor săi. Ceea ce face este extraordinar„, a declarat Xavi, potrivit mundodeportivo.com.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
18
mart.
22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
18
mart.
22:30
Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului
18
mart.
22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
18
mart.
21:54
„Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Xavi a lansat un atac dur la adresa jurnaliștilor spanioli
La Liga • 28 ian., 11:03
Xavi, atac dur la adresa jurnaliștilor spanioli. I-a făcut praf după ce și-a anunțat plecarea: „Măcar nu mă veți mai măcelări”
FC Barcelona a început căutarea pentru înlocuitorul lui Xavi.
La Liga • 28 ian., 8:44
Barcelona a început căutarea pentru înlocuitorul lui Xavi. Ce variante are conducerea catalanilor
Xavi, tot mai aproape de plecarea de la FC Barcelona
La Liga • 17 ian., 10:53
Xavi, tot mai aproape de plecarea de la FC Barcelona! A pierdut vestiarul după înfrângerea la scor din El Clasico!
Real Madrid - FC Barcelona 4-1
Fotbal extern • 14 ian., 22:50
Real Madrid – FC Barcelona 4-1. „Galacticii” au câștigat Supercupa Spaniei, după un El Clasico „de foc”
Vinicius Junior a reușit un hattrick fabulos în El Clasico
Fotbal extern • 14 ian., 22:02
Vinicius Junior, hattrick fabulos în El Clasico! A impresionat pe toată lumea în doar 39 de minute