Închide meniul

Dezvăluirea lui Denis Drăguş despre Marius Şumudică, antrenorul cu care atacantul are rezultate excelente în Turcia

Alex Masgras Publicat: 12 noiembrie 2023, 11:45

Reclamă
Dezvăluirea lui Denis Drăguş despre Marius Şumudică, antrenorul cu care atacantul are rezultate excelente în Turcia

Dezvăluirea lui Denis Drăguş despre Mariuş Şumudică

Denis Drăguş, în timpul meciuui Belarus - România / Hepta

Dezvăluirea lui Denis Drăguş despre Marius Şumudică, antrenorul cu care atacantul are rezultate excelente în Turcia. La o zi după ce a înscris în victoria celor de la Gaziantep, de pe terenul celor Alanyaspor, scor 3-0, Drăguş a revenit în ţară pentru ultimele două meciuri ale echipei naţionale din preliminariile EURO 2024, cu Israel şi Elveţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drăguş este pe val în Turcia, acolo unde a înscris 5 goluri în 9 partidei disputate. Forma sa foarte bună i se datorează lui Marius Şumudică, cel care l-a ajutat pe fotbalistul de 24 de ani să aibă şi mai multă încredere în abilităţile sale.

Dezvăluirea lui Denis Drăguş despre Marius Şumudică, antrenorul cu care atacantul are rezultate excelente în Turcia

Prestaţiile bune i-au adus lui Denis Drăguş şi convocarea la echipa naţională, acolo unde speră să obţină calificarea la EURO 2024, după meciurile cu Israel şi Elveţia. Meciul cu Elveţia, de pe 21 noiembrie, va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„Mă simt foarte bine. Mă bucur că și eu vin după o perioadă foarte bună. Suntem pe drumul cel bun și sper să continuăm așa.

(n.r – dacă se așteaptă să fie titular la națională) Mă aștept să ne calificăm. Nu e important cine, cum, cât joacă. Important e să ne calificăm. Asta e tot ce contează și cred că toți am înțeles că trebuie să ajutăm echipa.

Reclamă

Au mai trecut niște ani de când am plecat. Am căpătat și eu experiență, iar ‘Șumi’ mi-a dat cea mai mare încredere. Mă bucur că am luat decizia asta. Rezultatele vorbesc de la sine, am urcat 10 locuri în clasament de când a venit el și sunt pe drumul cel bun.

(n.r – despre interesul cluburilor mari din Turcia) Nu mă gândesc acum la asta. Mă simt bine la Gaziantep. Totul merge bine și vreau doar să continui să îmi fac treaba cât mai bine”, a declarat Denis Drăguş, la revenirea în ţară.

Marius Şumudică, circ pe aeroportul Otopeni cu jurnaliştii!

Marius Şumudică a făcut circ pe aeroportul Otopeni cu jurnaliştii. Antrenorul lui Gaziantep s-a enervat după o întrebare legată de Denis Drăguş la echipa naţională şi a plecat instantaneu de la interviu.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică i-a certat pe jurnaliştii prezenţi pe aeroportul din Otopeni, acuzându-i că îl întreabă „tâmpenii”.

„(n.r.: Ar trebui Iordănescu să mizeze pe Drăguş având în vedere forma din ultima perioadă?) Altă întrebare idioată, dar chiar idioată. Cum să vin eu să îi spun lui Iordănescu ‘Bagă-l pe Drăguş’? Mă vezi vreodată? Iordănescu e antrenor, el decide. Îmi puneţi întrebări care nu-şi au rostul şi care creează polemică. Mă întrebaţi nişte tâmpenii, mi-e şi scârbă să mai vorbesc”, a spus Marius Şumudică pe aeroport, după care a plecat imediat.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și