Închide meniul

Un bărbat dezbrăcat a întrerupt Granada – Manchester United. Imaginea serii în Europa League!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 aprilie 2021, 20:30 / Actualizat: 25 mai 2022, 20:18

Un bărbat dezbrăcat a întrerupt Granada – Manchester United. Imaginea serii în Europa League!

Un bărbat dezbrăcat a întrerupt Granada - Manchester United / Profimedia

Un bărbat dezbrăcat a intrat pe teren în Granada - Manchester United

Un bărbat dezbrăcat a întrerupt Granada – Manchester United. Un bărbat a oferit imaginea serii în Europa League. În minutul 6 al partidei, bărbatul a înşelat vigilenţa stewarzilor şi a pătruns pe teren în „costumul lui Adam”. Imaginile au devenit virale pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un bărbat dezbrăcat a întrerupt Granada – Manchester United

Imediat, regizorii transmisiei au mutat cadrul pe starul lui Manchester United, Marcus Rashford. „Diavolii l-au văzut pe ‘dracul gol‘”, au glumit fanii, aluzie la supranumele celor de la Manchester United. Bărbatul, care era dezbrăcat complet, a pătruns pe gazon şi l-a traversat alergând.

Intrusul a fost escortat în afara terenului de poliţişti. Jocul a fost întrerupt aproximativ un minut.

Granada – Manchester United 0-2. „Diavolii”, aproape de semifinale

Bărbatul dezbrăcat le-a purtat noroc celor de la Manchester United. Echipa lui Ole Gunnar Solksjaer s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la Granada. Marcus Rashford şi Bruno Fernandes au marcat golurile victoriei care o duc pe United mai aproape de semifinalele competiţiei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și