Închide meniul

Didier Deschamps a vorbit despre comportamentul argentinienilor de la finala CM 2022: „Noțiunea de respect nu există la ei!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 11 martie 2023, 18:23

Didier Deschamps a vorbit despre comportamentul argentinienilor de la finala CM 2022: Noțiunea de respect nu există la ei!”

Didier Deschamps a vorbit despre comportamentul argentinienilor de la finala CM 2022

Didier Deschamps, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

Didier Deschamps a vorbit despre comportamentul argentinienilor de la finala CM 2022! În finala Campionatului Mondial din Qatar, Argentina s-a impus în fața reprezentativei Franței, scor 3-3 (2-4 d.l.d.).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce au câștigat marele trofeu, anumiți jucători din naționala Argentinei au făcut mai multe gesturi sfidătoare.

Didier Deschamps a vorbit despre comportamentul argentinienilor de la finala CM 2022

Didier Deschamps s-a declarat deranjat de gesturile argentinienilor, pe care îi consideră lipsiți de respect.

„Felicitări, sunt campioni mondiali. Dar sunt anumite fapte și acțiuni de neacceptat. Nu am o problemă cu faptul că s-au bucurat, dar noțiunea de respect nu există la ei.

Nimeni nu merită asta, mai ales Kylian Mbappe. Chiar dacă și-au cerut scuze mai târziu, în anumite faze s-a mers prea departe”, a declarat Didier Deschamps, potrivit Le Figaro.

Reclamă

Karim Benzema, răspuns dur după declaraţiile lui Didier Deschamps

Didier Deschamps a lămurit ce s-a întâmplat la Cupa Mondială, între el şi Karim Benzema. Selecţionerul Franţei a dezvăluit că atacantul lui Real Madrid a luat singur decizia de a pleca din cantonamentul „les bleus”. Deschamps mai susţine că a purtat discuţii cu starul „galacticilor”, deoarece acesta nu era într-o condiţie bună, din punct de vedere fizic.

Imediat după cele declarate de Didier Deschamps a urmat şi răspunsul lui Karim Benzema. Atacantul de la Real Madrid a avut două postări pe contul personal de Instagram, în care notează „Cât tupeu!” şi „Dragă Didier, noapte bună!”, ambele mesaje fiind însoţite de câte un emoticon clovn.

De asemenea, Benzema a mai postat şi un videoclip cu un influencer francez, care strigă „Mincinosule”, atacantul dând astfel de înţeles că selecţionerul Franţei nu spune adevărata poveste.

Reclamă 4 / 0/3

„Există un singur adevăr și Karim îl știe bine. El s-a alăturat lotului pe 14 noiembrie după o perioadă de semi-inactivitate la clubul său. A urmat un program individualizat.

Nu eram 100% sigur că voi putea începe primul meci împotriva Australiei cu el în echipă. Când Karim s-a accidentat, medicul nostru l-a dus pentru un RMN. Karim a trimis rezultatele unui medic din Madrid care i-a dat părerea. Când s-a întors la hotel, era deja trecut de miezul nopții.

M-am întâlnit cu Karim în camera lui, alături de medicul nostru care venise să-mi dea raportul RMN. Karim este supărat pentru că această Cupă Mondială a însemnat mult pentru el. Mi-a spus că a «murit».

În cel mai bun caz, întoarcerea lui la antrenament nu s-ar fi putut întâmpla înainte de 10 decembrie. În declarația sa pe rețeaua sa de socializare, își exprimă dezamăgirea. A trebuit să plece, dar el justifică această alegere prin faptul că s-a gândit la echipă.

Am stat împreună vreo 20 de minute. Când am plecat, i-am spus: ”Karim, nu e nicio grabă. Îți organizezi întoarcerea cu manager de echipă`. Când mă trezesc, îmi dau seama că a plecat. A fost decizia lui”, a spus Didier Deschamps.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și