Închide meniul
VIDEO

Din rivali, coechipieri la PSG! Imagini incredibile cu Lionel Messi şi Sergio Ramos. Cum au fost surprinşi foştii căpitani de la Barcelona şi Real Madrid

Dragoș Vasile Publicat: 12 august 2021, 19:16

Din rivali, coechipieri la PSG! Imagini incredibile cu Lionel Messi şi Sergio Ramos. Cum au fost surprinşi foştii căpitani de la Barcelona şi Real Madrid

Lionel Messi şi Sergio Ramos

PSG Twitter

  • Imagini incredibile cu Lionel Messi şi Sergio Ramos
  • Cum au fost surprinşi foştii căpitani de la Barcelona şi Real Madrid

Din rivali, coechipieri la PSG! Imagini incredibile cu Lionel Messi şi Sergio Ramos

Lionel Messi a efectuat, azi, la Camp des Loges, primul antrenament la noua sa echipă, Paris Saint-Germain. Dornic să înceapă pregătirea, Messi a venit cu două ore mai devreme. Sesiunea începea la ora 11:00, dar vedeta lui PSG a ajuns în jurul orei 09:15.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La baza de pregătire, Messi s-a întâlnit cu noii săi coechipieri, printre care se numără şi Sergio Ramos, fostul rival din La Liga, care s-a arătat fericit de prezenţa argentinianului. Cei doi s-au întâlnit în zeci de confruntări Barcelona – Real Madrid, dar acum situaţia se va schimba. Foştii căpitani ai catalanilor şi ai „galacticilor” vor lupta împreună pentru Liga Campionilor.

Reclamă

Lionel Messi a semnat cu PSG pe doi ani, iar presa din Hexagon a aflat cifrele reale ale înţelegerii dintre cele două părţi. Dacă iniţial s-a vorbit despre un salariu de 35 de milioane, starul va încasa de fapt 41 de milioane de euro pe an.

De cealaltă parte, Sergio Ramos va avea un salariu de 15 milioane de euro pe sezon în capitala Franței, unde va evolua până în 2023.

Reclamă

Sergio Ramos, primul mesaj pentru Lionel Messi! „Cine ar fi crezut?”

Sergio Ramos i-a transmis primul mesaj lui Lionel Messi, fostul său mare rival din derby-urile Barcelona – Real Madrid. Fundaşul a postat pe contul de Instagram o imagine în care tricourile lui şi al lui Messi apar alăturate în magazinul lui PSG.

„Cine ar fi crezut, nu-i aşa Leo? Bine ai venit!”, a fost mesajul transmis de fostul căpitan al lui Real Madrid, care a semnat cu PSG tot în această vară şi tot liber de contract.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul