Închide meniul
VIDEO

Sergio Ramos, primul mesaj pentru Lionel Messi! „Cine ar fi crezut?” + Messi a jucat fotbal cu fiii săi pe stadionul lui PSG

Publicat: 11 august 2021, 21:29 / Actualizat: 11 august 2021, 23:48

Reclamă
Sergio Ramos, primul mesaj pentru Lionel Messi! „Cine ar fi crezut? + Messi a jucat fotbal cu fiii săi pe stadionul lui PSG

Sergio Ramos, primul mesaj pentru Lionel Messi

Profimedia

Sergio Ramos a postat pe contul de Instagram o imagine în care tricourile lui şi al lui Messi apar alăturate în magazinul lui PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Ramos, primul mesaj pentru Lionel Messi

„Cine ar fi crezut, nu-i aşa Leo? Bine ai venit!”, a fost mesajul transmis de fostul căpitan al lui Real Madrid, care a semnat cu PSG tot în această vară şi tot liber de contract.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos)

Lionel Messi şi-a dus copiii pe Parc de Princes

Între timp, Lionel Messi a oferit imagini inedite! A jucat fotbal alături de cei trei fii pe stadionul Parc de Princes.

Reclamă
Reclamă 4

Argentinianul a vorbit despre şocul mutării din Barcelona.

„A fost dur pentru toată familia. Cel mai greu e pentru Thiago care e cel mai mare şi care înţelege cel mai bine. Dar familia m-a sprijinit în această schimbare”, a spus Messi pentru ESPN, într-un interviu acordat chiar pe arena lui PSG, citat de Marca.

Reclamă

Messi a spus că şi lui îi va fi greu, dar crede că noii colegi îi vor fi alături.

„E un vestiar unde cunosc majoritatea jucătorilor, unde am prieteni, un grup foarte unit. Iar antrenorii sunt din Argentina… Nu ştiu când voi juca, voi începe să mă antrenez de mâine (n.r. joi)”, a mai spus Messi.

Lionel Messi nu promite Champions League

Messi s-a alăturat „galaxiei” de staruri din Ligue 1. Atacantul de 34 de ani va face parte dintr-un trio istoric, alături de Neymar și Kylian Mbappe. În plus, în apărare strălucesc Sergio Ramos şi Gianluigi Donnarumma. Totuşi, argentinianul avertizează că Champions League nu este deja câştigată.

„Nu este uşor, poţi să ai cea mai bună echipă de pe planeta să nu câştigi. E o competiţie dificilă şi diferenţa este făcute de detalii. PSG a fost foarte aproape în ultimii ani. În Champions League nu câştigă mereu cei mai buni”, a explicat superstarul argentinian, citat de mundodeportivo.com.

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:14

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după victoria dramatică a Ungariei cu Scoția!

23:57 23 iun.

Elveţia – Germania 1-1 şi Scoţia – Ungaria 0-1! Maghiarii au obținut locul al 3-lea în Grupa A! Scoțienii, eliminați!

23:53 23 iun.

Barnabas Varga s-a prăbuşit pe teren şi colegii lui au început să plângă. UPDATE Anunţul oficial făcut după Scoţia – Ungaria

23:35 23 iun.

„Va reveni Kylian Mbappe pe teren?” Didier Deschamps a făcut anunţul, înainte de Franţa – Polonia

23:29 23 iun.

Universitatea Craiova a pierdut primul amical al verii! Alexandru Mitriță s-a accidentat la duelul cu Pafos

22:48 23 iun.

„Tricolorii”, în proces de refacere înaintea meciului cu Slovacia! Cum s-au relaxat jucătorii naţionalei

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Belgia – Slovacia 0-1. Ce surpriză în grupa României de la EURO 2024! Romelu Lukaku, două goluri anulate cu VAR 6 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY
Citește și