Închide meniul

Discuția decisivă între Ianis Hagi și Steven Gerrard. Cum s-a facilitat transferul românului. ”Am aflat ce i-a spus”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 mai 2020, 16:26

Discuția decisivă între Ianis Hagi și Steven Gerrard. Cum s-a facilitat transferul românului. ”Am aflat ce i-a spus”

DPA Images / Andrew Milligan via hepta

Discuția decisivă între Ianis Hagi și Steven Gerrard. Cum s-a facilitat transferul românului. ”Am aflat ce i-a spus”

Dumitrescu spune că Steven Gerrard, antrenorul echipei, l-a încurajat pe Ianis încă de la prima partidă în care a fost titular, contra celor de la Hibernian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu: ”Gerrard îl apreciază pe Ianis”

"Cunosc mai multe detalii și știu cât de mult îl apreciază Gerrard pe Ianis. La insistențele lui a fost adus Ianis, a fost urmărit de Glasgow, a debutat și a avut un impact fantastic. Evoluțiile lui au fost apreciate de fani, care l-au primit extraordinar. A intervenit această pandemie, dar el a fost cu gândul acolo mereu, a fost în contact cu Rangers. Lucrurile au fost clare. El era focusat pentru Glasgow. Sunt convins că e un campionat extrem de bun pentru Ianis.

E un jucător rar, talentat, care poate aduce plusul în orice moment. Cam astea au fost cerințele lui Gerrard. Eu îmi aduc de debutul lui, când, după o repriză nu prea reușită, a încercat foarte mult. La pauză eram în contact cu Gică Hagi și după am aflat cam ce i-a spus Gerrard la pauză: <Sunt mulțumit, fericit de modul cum intri în joc, că ai fost foarte activ, implicat>. Și într-adevăr, a reușit să marcheze cu un voleu cu piciorul drept. După aceea, a fost meciul fantastic cu Braga. El a ajuns să facă diferența. Mie îmi dă speranța că a ajuns la maturitate", a declarat Dumitrescu, pentru Digi Sport.

Ianis Hagi i-a costat 3.3 milioane de lire sterline pe cei de la Rangers

Ianis Hagi s-a transferat definitiv la Rangers, iar transferul internaționalului român i-a costat pe scoțieni 3.3 milioane de lire sterline.

Negocierile dintre Rangers și Genk au fost intense din cauza pandemiei de coronavirus. Potrivit The Athletic, Ross Wilson, directorul sportiv al vicecampioanei Scoției, a negociat cu belgienii să plătească în tranșe banii pentru transferul lui Ianis. Astfel, Rangers va plăti 1 milion de lire sterline în această vară, iar restul de 2.3 milioane de lire sterline vor intra în conturile belgienilor în rate.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și