Închide meniul

Dorin Rotariu pleacă de la Ludogoreț! Și-a găsit deja echipă. Cu cine va semna mijlocașul care are o cotă de 700.000 de euro

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 ianuarie 2022, 19:56

Dorin Rotariu pleacă de la Ludogoreț! Și-a găsit deja echipă. Cu cine va semna mijlocașul care are o cotă de 700.000 de euro

Dorin Rotariu va semna cu grecii de la Atromitos

Profimediaimages

  • Dorin Rotariu pleacă de la Ludogoreț
  • Românul va semna cu Atromitos Atena

Rotariu s-ar fi înțeles cu ocupanta penultimului loc în campionatul Greciei, Atromitos Atena. Poate ajunge acolo la „pachet” cu un portar care tocmai a plecat de la CFR Cluj. Este vorba Karlo Letica, cel care a rezistat mai puțin de trei luni în Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Rotariu o lasă de Ludogoreț pentru Atromitos

Atromitos este pregătit să finalizeze două transferuri, portarul croat Karlo Letica și mijlocașul român Dorin Rotariu. Portarul de 24 de ani a jucat la Cluj, Samdoria, SPAL și Club Brugge. Mijlocașul de 26 de ani joacă la Ludogoreț (a mai jucat la Alkmaar, Club Brugge, Dinamo București, Astana și Mouscron). Ambii au avut deja primul antrenament și urmează să semneze și să fie făcut anunțul oficial„, au transmis cei de la atromitistas.gr.

Cu o cotă de piață de 700.000 de euro, Rotariu a rezistat numai o jumătate de an în Bulgaria. A înscris un singur gol în cele 11 meciuri din toate competițiile. Va avea viață grea și la Atromitos, echipă care a adunat numai 10 puncte în 17 etape.

Reclamă
Citește și:

În condițiile date, Ludogoreț va fi, pentru prima dată după 10 ani, fără niciun jucător român în lot. La începutul sezonului a plecat și Claudiu Keșeru. Atacantul ajuns la FCSB este cel mai bun marcator din istoria verzilor, cu 139 de goluri.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gigi Becali, făcut praf după decizia luată în această iarnă la FCSB
Liga 1 • 14 feb., 9:22
Gigi Becali, făcut praf după decizia luată în această iarnă la FCSB: „Strategia unui club de fotbal amator”
FCSB, făcută praf după ce Gigi Becali a dat afară un jucător
Liga 1 • 13 feb., 20:36
„Un club de amatori!” FCSB, făcută praf după ce Gigi Becali a dat afară un jucător
România, eliminată de Grecia din play-off-ul Cupei Davis
Tenis • 4 feb., 15:02
România, eliminată de Grecia din play-off-ul Cupei Davis! Stefanos Tsitsipas, victorie şi la dublu
România, condusă de Grecia cu 2-0 în Cupa Davis. Nicholas Ionel, învins uluitor de locul 1433 ATP
Tenis • 3 feb., 21:04
FOTO
România, condusă de Grecia cu 2-0 în Cupa Davis. Nicholas Ionel, învins uluitor de locul 1433 ATP, după ce a câştigat primul set!
A apărut programul duelului dintre Grecia și România, de la Cupa Davis
Tenis • 2 feb., 19:40
Programul duelului dintre Grecia și România, de la Cupa Davis. Tsitsipas – Copil, primul meci