Închide meniul

Dorinel Munteanu, verdict în cazul lui Ianis Hagi: "Mă aşteptam ca în Belgia să fie numărul unu!" Care a fost problema la Genk

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 mai 2020, 19:52

Dorinel Munteanu, verdict în cazul lui Ianis Hagi: "Mă aşteptam ca în Belgia să fie numărul unu!" Care a fost problema la Genk

Zuma Press / Yorick Jansens via Hepta

Ianis Hagi a fost împrumutat de Genk la Rangers

În Scoția, Ianis Hagi a reușit să îi cucerească pe fanii celor de la Rangers. Echipa lui Gerrard l-a împrumutat în iarnă pe Ianis de la Genk și îl poate cumpăra definitiv dacă achită 5 milioane de euro. În caz contrar, Ianis se poate întoarce la Genk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Eu mă aşteptam ca în Belgia să fie numărul unu. Într-adevăr, la foarte mulţi jucători, perioada de acomodare este de şase luni, iar clubul ar trebui să aibă răbdare cu acel jucător. Dar el, în Belgia, nu a primit această încredere, răbdare. Calităţile lui şi randamentul lui, pe care l-am văzut în Scoţia… Ar fi trebuit să se impună în Belgia, cum a făcut-o Răzvan Marin", a declarat Dorinel Munteanu pentru Telekom Sport.  

Ianis Hagi e dorit de Lazio

Gazzetta dello Sport a anunțat că Genk cere pentru transferul lui Ianis Hagi 10 milioane de euro. Italienii vorbesc despre interesul lui Lazio, club la care este dorit de Igli Tare, directorul sportiv al grupării de pe Olimpico.

"Pentru moment, Ianis se află la Rangers, dar se va intoarce în Belgia, la Genk, care a hotărât că nu îl va vinde pe mai puțin de 10 milioane de euro", susțin italienii.

Pe de altă parte, directorul sportiv al lui Rangers, Ross Wilson, a declarat că apariția Covid-19 le poate da planurile peste cap scoțienilor. Hagi a marcat 3 goluri și a dat și două assist-uri pentru echipa de pe Ibrox.

Reclamă

"Ar putea afecta virsul decizia noastră de a-l cumpăra definitiv? Posibil. Cred că marele semn de întrebare este în privința redeschiderii perioadei de transferuri. Ianis, fără dubii, ne-a impresionat.

Suntem în contact permanent cu el, atât eu, cât și Steven (n.r. Gerrard), Gary McAllisters și Michale Bale. Suntem foarte mulțumiți de el și va juca sub formă de împrumut până la finalul sezonului 2019-2020, oricând se va termina acesta", a declarat Ross Wilson pentru Daily Record.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și