Închide meniul

Dortmund, „îngrozită” de oferta astronomică pe care Manchester City i-a făcut-o lui Erling Haaland: „Nu putem concura cu aşa ceva!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 martie 2022, 17:46

Dortmund, „îngrozită de oferta astronomică pe care Manchester City i-a făcut-o lui Erling Haaland: „Nu putem concura cu aşa ceva!

Erling Haaland este unu dintre starurile fotbalului mondial

Profimedia

Hans-Joachim Watzke, directorul general al Borussiei Dortmund, a reacţionat după ce a aflat că Manchester City i-a pregătit o ofertă astronomică lui Erling Haaland. Starul norvegian ar fi câștigat 600.000 de euro/săptămână!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona, Bayern Munchen și PSG sunt celelalte echipe care îl monitorizează pe Erling Haaland, dar, la ora actuală, Real Madrid și Manchester City par principalele favorite să obțină semnătura starului nordic.

Dortmund, „îngrozită” de oferta astronomică pe care Manchester City i-a făcut-o lui Erling Haaland

Hans-Joachim Watzke anunţă că Dortmund nu poate face o contraofertă care să bată salariul astronomic propus de Manchester City. Totuşi, directorul general al Borussiei Dortmund nu este îngrijorat că norvegianul se va transfera la vară. Acesta a explicat că gruparea de pe „Signal Iduna Park” e gata să îl găsească pe „următorul Haaland”.

„Nu ştim nimic concret acum, dar nu putem să concurăm cu Manchester City. Dacă Erling va pleca, vom găsi un nou talent şi îl vom transforma într-un superstar. Trebuie să fim atenţi şi să ne păstrăm jucătorii, chiar dacă cluburile din Anglia pun presiune”, a reacţionat Hans-Joachim Watzke, citat de Mundo Deportivo.

Echipa care îl va transfera, în cele din urmă, pe internaționalul norvegian de 21 de ani va trebui să scoată din conturi nu mai puțin de 200 de milioane de euro. Conform El Chiringuito, suma va fi distribuită astfel: 100 de milioane către Dortmund, 50 de milioane către tatăl lui Haaland și 50 de milioane către Mino Raiola.

Reclamă

Erling Haaland, decizie incredibilă! “Mașinăria de goluri” a refuzat oferta extraterestră a lui Manchester City

Erling Haaland (21 de ani) a refuzat oferta astronomică primită din partea lui Manchester City. Totuși, răspunsul atacantul Borussiei Dortmund nu este definitiv, acesta așteptând să vadă dacă Real Madrid va contracara pe piața transferurilor.

Erling Haaland a refuzat prima ofertă făcută de Manchester City. Potrivit cotidianului As, “mașinăria de goluri” de la Borussia Dortmund ar fi urmat să primească un salariu colosal, de 600.000 de euro pe săptămână, din partea campioanei Angliei. Jurnaliștii spanioli susțin că răspunsul lui Haaland nu este însă definitiv, existând posibilitatea să revină asupra deciziei.

Per total, salariul anual propus de “cetățeni” ar fi ajuns la 28 de milioane de euro. Totuși, Haaland a spus “pas” prin intermediul tatălui său, Alf-Inge, și agentului său, Mino Raiola. Atacantul norvegian așteaptă o ofertă și din partea lui Real Madrid, celălalt gigant aflat pe urmele sale.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dortmund, „îngrozită” de oferta astronomică pe care Manchester City i-a făcut-o lui Erling Haaland
  • Ce a transmis directorul general al grupării de pe „Signal Iduna Park”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și