Închide meniul

Erling Haaland, decizie incredibilă! “Mașinăria de goluri” a refuzat oferta extraterestră a lui Manchester City: 600.000 de euro/săptămână. Real Madrid, din nou în pole-position

Cosmin Cioboată Publicat: 25 martie 2022, 18:29

Erling Haaland, decizie incredibilă! “Mașinăria de goluri” a refuzat oferta extraterestră a lui Manchester City: 600.000 de euro/săptămână. Real Madrid, din nou în pole-position

Erling Haaland a refuzat oferta lui Manchester City

Profimedia

  • Erling Haaland a refuzat oferta lui Manchester City
  • Starul norvegian așteaptă și oferta lui Real Madrid

Erling Haaland a refuzat prima ofertă făcută de Manchester City. Potrivit cotidianului As, “mașinăria de goluri” de la Borussia Dortmund ar fi urmat să primească un salariu colosal, de 600.000 de euro pe săptămână, din partea campioanei Angliei. Jurnaliștii spanioli susțin că răspunsul lui Haaland nu este însă definitiv, existând posibilitatea să revină asupra deciziei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland a refuzat oferta lui Manchester City! Ar fi câștigat 600.000 de euro/săptămână

Per total, salariul anual propus de “cetățeni” ar fi ajuns la 28 de milioane de euro. Totuși, Haaland a spus “pas” prin intermediul tatălui său, Alf-Inge, și agentului său, Mino Raiola. Atacantul norvegian așteaptă o ofertă și din partea lui Real Madrid, celălalt gigant aflat pe urmele sale.

Conform sursei citate, echipa care îl va transfera, în cele din urmă, pe internaționalul de 21 de ani va trebui să scoată din conturi nu mai puțin de 200 de milioane de euro. Conform El Chiringuito, suma va fi distribuită astfel: 100 de milioane către Dortmund, 50 de milioane către tatăl lui Haaland și 50 de milioane către Mino Raiola.

Reclamă

În mod clar, decizia finală a lui Haaland nu este legată de bani. Altfel, starul norvegian ar fi acceptat din prima oferta lui City. Dar tânărul atacant își dorește să meargă la o echipă unde să se simtă în largul lui. Iar acea echipă ar putea fi Real Madrid, așa cum anunță presa iberică.

Barcelona, Bayern Munchen și PSG sunt celelalte echipe care îl monitorizează pe Haaland, dar, la ora actuală, Real și City par principalele favorite să obțină semnătura starului nordic.

Reclamă

Haaland visează să ajungă la Real, madrilenii ezită

Totuși, visul lui Haaland nu va fi ușor de îndeplinit. Chiar dacă și “galacticii” și-l doresc enorm pe norvegian, eforturile financiare necesare vor fi greu de acoperit, în clipa de față. În plus, accidentările suferite în ultima vreme de Haaland i-au pus pe gânduri pe oficialii de pe Santiago Bernabeu.

Madrilenii se tem să nu se lovească de un nou caz „Eden Hazard”. Starul belgian a fost mai mult accidentat de când a semnat cu Real Madrid, în schimbul sumei uriașe de 115 milioane de euro.

În orice caz, Haaland vrea să ajungă la Real în această vară și nu este dispus să aștepte până în 2023, când va intra în ultimul an de contract cu Dortmund.

Reclamă 4 / 0/3

Aceeași intenție o are și Kylian Mbappe. Atacantul lui PSG a refuzat toate ofertele de prelungire a contractului cu parizienii și se află tot mai aproape de mult dorita aventură pe Bernabeu.

Matthias Sammer, despre oferta pregătită de Manchester City pentru Erling Haaland: „Am leşinat!”

Matthias Sammer, consilier al galben-negrilor, a avut o reacţie de necrezut când a fost întrebat despre propunerea pe care ar fi primit-o deja Haaland.

Parcă am primit o lovitură de bici. Am leșinat! Soția mea a trebuit să mă ridice de pe jos. Guardiola și Haaland vor profita unul de celălalt.

Guardiola, cu care am lucrat trei ani la Bayern, are o anumită viziune despre modul în care trebuie să arate jocul, dar cred că o poate adapta și unui atacant ca Erling. Totuși, va trebui să învețe și de la jucător. Trebuie să îl integreze în echipă, va fi interesant„, a declarat Matthias Sammer pentru Amazon Prime, citat de sport.es.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!” 23:29 Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor! 23:17 Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!” 23:16 Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”! 22:52 Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni 22:43 Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti 22:21 Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis 22:20 FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi 21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Becali, anunțul momentului despre transferul lui Dennis Man în Bundesliga, la Borussia Dortmund
AntenaPLAY • 13 apr., 16:46
„Borussia Dortmund e interesată!” Victor Becali, anunțul momentului despre transferul lui Dennis Man în Bundesliga
Victor Becali l-a auzit pe Marcel Răducanu vorbind despre transferul lui Dennis Man şi a răbufnit
Serie B • 13 apr., 13:18
Victor Becali l-a auzit pe Marcel Răducanu vorbind despre transferul lui Dennis Man şi a răbufnit: „În ce calitate confirmă?”
Dennis Man şi-a decis viitorul
AntenaPLAY • 13 apr., 11:13
Dennis Man şi-a decis viitorul! Italienii au făcut anunţul momentului: „Va deveni OFICIAL!”
Carlo Ancelotti a vorbit despre Kylian Mbappe și Erling Haaland
Fotbal extern • 12 apr., 19:17
Carlo Ancelotti a vorbit despre Kylian Mbappe și Erling Haaland! Antrenorul de la Real Madrid a dat cărțile pe față
Marcel Răducanu, dezvăluirea momentului despre transferul lui Dennis Man la Borussia Dortmund
AntenaPLAY • 12 apr., 18:24
Marcel Răducanu, dezvăluirea momentului despre transferul lui Dennis Man la Borussia Dortmund: „Asta i-aș recomanda”