Închide meniul

Dortmund – Manchester City | Noapte furtunoasă pentru vedetele lui Pep Guardiola: "Am simțit că se cutremură hotelul". Poliţia a intervenit din cauza ultraşilor!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 aprilie 2021, 12:00

Dortmund – Manchester City | Noapte furtunoasă pentru vedetele lui Pep Guardiola: "Am simțit că se cutremură hotelul". Poliţia a intervenit din cauza ultraşilor!

profimediaimages.ro

Poliţia a intervenit la Dortmund din cauza ultraşilor nemţi

Manchester City are un avantaj minim, 2-1, înaintea returului cu Dortmund din sferturile de finală ale Champions League. Fanii nemţilor aşteaptă cu sufletul la gură calificarea favoriţilor în penultimul act al competiţiei, astfel că au trecut la fapte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru a le pune beţe în roate englezilor, ultraşii au aprins artificii pe parcursul serii trecute în faţa hotelului unde erau cazaţi "cetăţenii". Şi nu de orice fel, ci artificii profesionale, care să provoace un adevărat "cutremur" pentru a le da mari bătăi de cap vedetelor lui Pep Guardiola.

Fanii nu s-au mulţumit cu un singur rând, astfel că au lansat trei "valuri", la orele 02:45, 4:30 şi 5:30, după cum anunţă Daily Mail. "Nu au fost doar pocnitori. Vorbim despre artificii industriale. Exploziile erau incredibile. Am simțit că se cutremură hotelul", a dezvăluit un martor pentru sursa citată.

Duelul de gală Dortmund – Manchester City se joacă astăzi, 14 aprilie, de la ora 22:00. Meciul va fi în format LIVE TEXT, pe AS.ro.

Reclamă

Erling Haaland, "blocat" la Dortmund! Nemţii îi pun beţe în roate lui Mino Raiola

Telenovela transferului lui Haaland continuă şi înainte de meciul cu Manchester City. Borussia Dortmund i-a setat prețul lui Haaland la 180 de milioane de euro. În 2022, clauza acestuia va scădea la "numai" 75 de milioane. 

Chiar dacă, la prima vedere, nemții s-ar putea vedea obligați să renunțe la golgheterul de 20 de ani, Mino Raiola anunţă că formaţia din Bundesliga nu doreşte să îl vândă pe superstarul norvegian.

Totuşi, celebrul impresar nu este de acord cu decizia nemţilor: "Am fost la Dortmund. Michael Zorc (n.r. directorul sportiv) ne-a spus clar că nu vor să îl vândă pe Erling în vara aceasta. Respect opinia lor, dar asta nu înseamnă că sunt de acord. Nu este niciun război între mine şi Borussia! Relaţia este una bună", a spus Raiola pentru nemţii de la Sport1, citat de Marca.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Fanii nemţi, "strategie" înainte de Dortmund - Manchester City
  • Noapte furtunoasă pentru Pep Guardiola şi vedetele sale

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
Vezi toate știrile
Citește și