Închide meniul

Erling Haaland, "blocat" la Dortmund! Nemţii îi pun beţe în roate lui Mino Raiola. Celebrul impresar a răbufnit: "Nu sunt de acord!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 aprilie 2021, 19:34

Erling Haaland, "blocat" la Dortmund! Nemţii îi pun beţe în roate lui Mino Raiola. Celebrul impresar a răbufnit: "Nu sunt de acord!"

profimediaimages.ro

Erling Haaland, "blocat" la Dortmund

Borussia Dortmund i-a setat prețul lui Haaland la 180 de milioane de euro. În 2022, clauza acestuia va scădea la "numai" 75 de milioane. Chiar dacă, la prima vedere, nemții s-ar putea vedea obligați să renunțe la golgheterul de 20 de ani, Mino Raiola anunţă că formaţia din Bundesliga nu doreşte să îl vândă pe superstarul norvegian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, celebrul impresar nu este de acord cu decizia nemţilor: "Am fost la Dortmund. Michael Zorc (n.r. directorul sportiv) ne-a spus clar că nu vor să îl vândă pe Erling în vara aceasta. Respect opinia lor, dar asta nu înseamnă că sunt de acord. Nu este niciun război între mine şi Borussia! Relaţia este una bună", a spus Raiola pentru nemţii de la Sport1, citat de Marca.

Erling Haaland, cifre impresionante

Cotat la 110 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Erling Haaland a înscris 49 de goluri în 52 de meciuri la Borussia Dortmund. În actuala stagiune, el are 33 de reușite în 34 de jocuri.

Haaland a ajuns la Borussia Dortmund în ianuarie 2020. Nemții i-au achitat doar 20 de milioane de euro lui RB Salzburg pentru transferul norvegianului. Potrivit site-ului specialitate Transfermarkt.com, el este cotat la 110 milioane de euro.

Reclamă

Erling Haaland cere un salariu colosal! Ar putea deveni cel mai bine plătit fotbalist din istorie

Erling Haaland (20 de ani) ar putea deveni cel mai bine plătit fotbalist din lume. Impresarul său, Mino Raiola e gată să facă o adevărată licitație pentru vedeta de la Dortmund.

Potrivit The Mirror, Mino Raiola vrea să-i obțină lui Haaland un contract de un milion de lire sterline pe săptămână. Asta înseamnă că atacantul de 20 de ani ar încasa 60 de milioane de euro pe sezon, doar din salariu.

În aceste condiții, lista cluburilor care se pot bate pentru Haaland se reduce drastic. Jurnaliștii englezi sunt de părere că doar PSG (patronată de miliardarul Nasser Al-Khelaifi), Manchester City (finanțată de Sheikh Mansour, prim-ministrul Emiratelor Arabe United) și Real Madrid (echipa regelui Spaniei) pot să pună pe masă un astfel de contract.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și