Închide meniul
EXCLUSIV

„Două milioane de euro este o sumă mică!”. Fost internațional român, neimpresionat de transferul lui Alexi Pitu la Bordeaux

Cosmin Olteanu Publicat: 29 ianuarie 2023, 9:40

Două milioane de euro este o sumă mică!”. Fost internațional român, neimpresionat de transferul lui Alexi Pitu la Bordeaux

Fost internațional român, neimpresionat de transferul lui Alexi Pitu la Bordeaux

Alexi Pitu / girondins.com

  • Fost internațional român, neimpresionat de transferul lui Alexi Pitu la Bordeaux

Ionel Ganea, fost internațional român, s-a declarat neimpresionat de transferul lui Alexi Pitu la Bordeaux.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexi Pitu a fost transferat de Bordeaux, zilele trecute, de la Farul Constanța, pentru două milioane de euro.

Fost internațional român, neimpresionat de transferul lui Alexi Pitu la Bordeaux

Ionel Ganea susține că două milioane de euro este o sumă mică și că Farul Constanța ar fi putut obține mai mulți bani de pe urma transferului lui Alexi Pitu.

Reclamă

Totodată, „Ganezul” îi atrage atenția lui Pitu la faptul că, în fotbalul din Franța, trebuie să se pregătească mult mai bine decât o făcea la Farul Constanța.

„Eu zic că două milioane de euro este o sumă mică. Eu cred că Farul putea să ia mai mult pe el. Acum, totul depinde de el. El trebuie să înțeleagă că acolo trebuie să mănânce fotbal pe pâine, trebuie să se pregătească. Mbappe are 24 de ani și uite ce face…

Reclamă

Eu m-aș bucura pentru el să se impună. E un jucător cu multe calități. Ar mai ridica puțin nivelul României.

Mai mult ca sigur că o să îl vedem la naționala României. Nu știu dacă acum va face pasul, dar nu ne grăbim, pentru că, dacă nu va juca bine, presa va scrie urât despre el.

Părerea mea este că acești jucători tineri, care nu au experiență, trebuie încurajați, indiferent că joacă prost sau bine. În timp, pot deveni mari”, a declarat Ionel Ganea, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul lui Bordeaux, cucerit de Alexi Pitu de la primul meci

Sâmbătă, Alexi Pitu a debutat pentru Bordeaux. Tânărul fotbalist român a fost introdus, în teren, în minutul 72 al partidei Dijon – Bordeaux, 0-3, care a contat pentru etapa a 20-a din Ligue 2.

La finalul meciului, David Guion, antrenorul lui Bordeaux, a declarat că a fost plăcut surpins de Alexi Pitu în minutele bifate în partida cu Dijon. Acesta l-a numit „magnific” pe tânărul fotbalist român.

„Copilul a ajuns la mijlocul săptămânii, e plin de prospețime, poți vedea din start că simte fotbalul, îl miroase. Balonul acela pe care îl pune în spatele celor doi din apărare, e magnific, el este. 

Trebuie ca și el să descopere Ligue 2, e multă densitate fizică… însă vedem că este un jucător care simte fotbalul”, a declarat David Guion conform maligue2.fr.

  • 2 este locul ocupat de Bordeaux în Ligue 2

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League
Liga 1 • 12:13
Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!”
Prima măsură luată de Ionel Ganea, după scandalul cu poliţiştii
Extra • 23 mart., 13:24
„Zbiera şi era foarte agitat!” Prima măsură luată de Ionel Ganea, după scandalul cu poliţiştii. Ce s-ar fi întâmplat, cu adevărat
Ce a făcut copilul lui Ionel Ganea când şi-a văzut tatăl "săltat" de lângă el de mai mulţi poliţişti
Extra • 23 mart., 13:22
Ce a făcut copilul lui Ionel Ganea când şi-a văzut tatăl „săltat” de lângă el de mai mulţi poliţişti! „Nu a contat”
Prima reacţie a lui Ionel Ganea, după scandalul incredibil cu poliţiştii
Extra • 23 mart., 11:15
„Eram cu copilul în maşină!” Prima reacţie a lui Ionel Ganea, după scandalul incredibil cu poliţiştii: „Oi fi eu nebun…”
Ionel Ganea, criticat dur de Ioan Andone pentru scandalul cu poliţiştii: "Atât de urât!"
Extra • 23 mart., 10:54
„Chiar în halul ăsta? Opreşte!” Ionel Ganea, criticat dur de Ioan Andone pentru scandalul cu poliţiştii: „Atât de urât!”