Închide meniul
EXCLUSIV

„Două milioane de euro este o sumă mică!”. Fost internațional român, neimpresionat de transferul lui Alexi Pitu la Bordeaux

Cosmin Olteanu Publicat: 29 ianuarie 2023, 9:40

Reclamă
Două milioane de euro este o sumă mică!”. Fost internațional român, neimpresionat de transferul lui Alexi Pitu la Bordeaux

Fost internațional român, neimpresionat de transferul lui Alexi Pitu la Bordeaux

Alexi Pitu / girondins.com

Ionel Ganea, fost internațional român, s-a declarat neimpresionat de transferul lui Alexi Pitu la Bordeaux.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexi Pitu a fost transferat de Bordeaux, zilele trecute, de la Farul Constanța, pentru două milioane de euro.

Fost internațional român, neimpresionat de transferul lui Alexi Pitu la Bordeaux

Ionel Ganea susține că două milioane de euro este o sumă mică și că Farul Constanța ar fi putut obține mai mulți bani de pe urma transferului lui Alexi Pitu.

Totodată, „Ganezul” îi atrage atenția lui Pitu la faptul că, în fotbalul din Franța, trebuie să se pregătească mult mai bine decât o făcea la Farul Constanța.

„Eu zic că două milioane de euro este o sumă mică. Eu cred că Farul putea să ia mai mult pe el. Acum, totul depinde de el. El trebuie să înțeleagă că acolo trebuie să mănânce fotbal pe pâine, trebuie să se pregătească. Mbappe are 24 de ani și uite ce face…

Reclamă

Eu m-aș bucura pentru el să se impună. E un jucător cu multe calități. Ar mai ridica puțin nivelul României.

Mai mult ca sigur că o să îl vedem la naționala României. Nu știu dacă acum va face pasul, dar nu ne grăbim, pentru că, dacă nu va juca bine, presa va scrie urât despre el.

Părerea mea este că acești jucători tineri, care nu au experiență, trebuie încurajați, indiferent că joacă prost sau bine. În timp, pot deveni mari”, a declarat Ionel Ganea, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul lui Bordeaux, cucerit de Alexi Pitu de la primul meci

Sâmbătă, Alexi Pitu a debutat pentru Bordeaux. Tânărul fotbalist român a fost introdus, în teren, în minutul 72 al partidei Dijon – Bordeaux, 0-3, care a contat pentru etapa a 20-a din Ligue 2.

La finalul meciului, David Guion, antrenorul lui Bordeaux, a declarat că a fost plăcut surpins de Alexi Pitu în minutele bifate în partida cu Dijon. Acesta l-a numit „magnific” pe tânărul fotbalist român.

„Copilul a ajuns la mijlocul săptămânii, e plin de prospețime, poți vedea din start că simte fotbalul, îl miroase. Balonul acela pe care îl pune în spatele celor doi din apărare, e magnific, el este. 

Trebuie ca și el să descopere Ligue 2, e multă densitate fizică… însă vedem că este un jucător care simte fotbalul”, a declarat David Guion conform maligue2.fr.

  • 2 este locul ocupat de Bordeaux în Ligue 2
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
Vezi toate știrile
Citește și