Închide meniul

Drama unui jucător lăsat în urmă de Șumudică pe timpul pandemiei. "Sunt într-o situație desprinsă dintr-un film"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 aprilie 2020, 14:14

Drama unui jucător lăsat în urmă de Șumudică pe timpul pandemiei. "Sunt într-o situație desprinsă dintr-un film"

Abaca Press / AA/ABACA

Marius Șumudică a reușit să revină în România

Lusitanul are familia departe și stă închis în casă de 20 de zile. A ajuns să își împartă timpul între antrenamente fizice și gătit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică l-a convins pe Andre Sousa să vină în Turcia

În momentul în care pandemia a blocat fotbalul din Turcia, Marius Șumudică a plătit 50.000 de euro pentru a închiria un avion privat. Și-a adus staff-ul cu el, dar mulți dintre jucători au rămas la Gaziantep. Printre ei și Andre Sousa, care a oferit declarații impresionante pentru turcii de la Fanatik.

"Mi-aș dori să fiu alături de familie, dar nu mai există niciun zbor spre țara natală. Oricum, este mai bine să rămân aici pentru a nu risca viața mea sau a celorlalți. Dacă nu se reia repede campionatul, mă voi gândi cum să fac să ajung acasă. Sunt într-o situație care credeam că e posibilă doar în filme. Sper că am înțeles, cu toții, că nu este nimic mai important decât libertatea. Soția, fiul meu de 6 ani și fiica de 5 luni sunt în Portugalia acum", a reacționat mijlocașul care, sezonul trecut, a jucat pentru spaniolii de la Sporting Gijon.

Sousa a vorbit și despre Marius Șumudică. Antrenorul român l-a convins să aleagă campionatul Turciei.

"Șumudică a fost motivul pentru care am venit aici. El m-a chemat la Antep și mi-a arătat cât de mult mă dorește în echipă. Îi mulțumesc că are atât de multă încredere în mine. Este un om foarte pasionat, care trăiește pentru fotbal. Își dorește ca și jucătorii lui să fie la fel", a precizat portughezul care are un gol în 6 apariții pentru Gaziantep.

Reclamă

Sousa este coechipier cu doi jucători români, Alexandru Maxim și Alin Toșca.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și