Închide meniul

Duelul dintre Cosmin Olăroiu şi Daniel Isăilă s-a încheiat fără învingător! Al Sharjah, pas greşit în lupta pentru titlu

Alex Masgras Publicat: 24 decembrie 2023, 18:33

Reclamă
Duelul dintre Cosmin Olăroiu şi Daniel Isăilă s-a încheiat fără învingător! Al Sharjah, pas greşit în lupta pentru titlu

Duelul dintre Cosmin Olăroiu şi Daniel Isăilă s-a încheiat fără învingător

Cosmin Olăroiu, în timpul unui meci / Profimedia

Duelul dintre Cosmin Olăroiu şi Daniel Isăilă s-a încheiat fără învingător! Al Sharjah, echipa pregătită de Cosmin Olăroiu, a primit vizita celor de la Ajman, formaţia pregătită de Daniel Isăilă, în etapa cu numărul 12 a campionatului din Emiratele Arabe Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Dacă punctul este bun pentru Daniel Isăilă, în lupta pe care Ajman o duce pentru evitarea retrogradării, pentru Cosmin Olăroiu şi Al Sharjah reprezintă un nou pas greşit.

Duelul dintre Cosmin Olăroiu şi Daniel Isăilă s-a încheiat fără învingător!

Ambele goluri ale meciului s-au marcat în prima parte a meciului. Ajman, echipa lui Isăilă, a deschis scorul în minutul 6 prin Madan, în timp ce Al Sharjah, formaţia lui Olăroiu, a restabilit egalitatea prin Fahad, în minutul 22. Până la final nu s-a mai marcat, astfel încât ambele echipe au fost nevoite să îşi împartă punctele.

Dacă pentru echipa lui Daniel Isăilă este un punct important în ceea ce priveşte lupta pentru evitarea retrogradării, Cosmin Olăroiu a făcut un pas greşit în lupta pentru titlu.

Al Sharjah se află pe locul 4 în campionatul din Emiratele Arabe Unite, cu 22 de puncte, la 5 puncte în spatele liderului Al Wasl. Formaţia de pe primul loc se poate distanţa în cazul în care se va impune în faţa formaţiei de pe locul 3, Al-Ahli Dubai. De partea cealaltă, Ajman este pe locul 11, cu 11 puncte, la 6 puncte de primul loc retrogradabil.

Reclamă

Al-Faisaly – Al-Sharjah 2-1. Cosmin Olăroiu a ratat dramatic calificarea în optimile Ligii Campionilor Asiei

Al-Faisaly – Al-Sharjah 2-1! Partida a contat pentru ultima etapă din Grupa B a Ligii Campionilor Asiei și a fost în format LIVE VIDEO pe AS.ro.

După acest rezultat, dar și rezultatele înregistrate în grupă, echipa lui Cosmin Olăroiu a fost eliminată din Liga Campionilor Asiei, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY! Formația românului, Al-Sharjah, a încheiat grupa pe poziția a 3-a.

Iată clasamentul final al Grupei B din Liga Campionilor Asiei:

Reclamă 4 / 0/3
  • Nasaf FC – 11 puncte
  • Al-Sadd – 8 puncte
  • Al-Sharjah – 8 puncte
  • Al-Faisaly – 6 puncte
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” Vezi toate știrile
Citește și