Închide meniul
VIDEO

Al-Faisaly – Al-Sharjah 2-1. Cosmin Olăroiu a ratat dramatic calificarea în optimile Ligii Campionilor Asiei! Final incredibil

Alex Ioniță Publicat: 4 decembrie 2023, 20:02

Reclamă
Al-Faisaly – Al-Sharjah 2-1. Cosmin Olăroiu a ratat dramatic calificarea în optimile Ligii Campionilor Asiei! Final incredibil

Al-Faisaly – Al-Sharjah 2-1

Cosmin Olăroiu, în timpul unui meci / Profimedia

Al-Faisaly – Al-Sharjah 2-1! Partida a contat pentru ultima etapă din Grupa B a Ligii Campionilor Asiei și a fost în format LIVE VIDEO pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După acest rezultat, dar și rezultatele înregistrate în grupă, echipa lui Cosmin Olăroiu a fost eliminată din Liga Campionilor Asiei, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY! Formația românului, Al-Sharjah, a încheiat grupa pe poziția a 3-a.

Iată clasamentul final al Grupei B din Liga Campionilor Asiei:

  1. Nasaf FC – 11 puncte
  2. Al-Sadd – 8 puncte
  3.  Al-Sharjah – 8 puncte
  4. Al-Faisaly – 6 puncte

Al-Faisaly – Al-Sharjah 2-1

Min. 90+4 în Al-Faisaly – Al-Sharjah 2-1! Final dramatic în meciul lui Cosmin Olăroiu! Kamaregi a înscris, iar echipa românului este eliminată din competiție la acest scor!

Min. 90 în Al-Faisaly – Al Sharjah 1-1! Dramatism total pe finalul mecilui! Banihani a înscris cu o execuție de excepție!

Reclamă

Min. 83: Momente de panică! Un jucător de la Al-Faisaly a fost faultat dur de unul dintre fotbaliștii lui Cosmin Olăroiu! Centralul a arătat inițial cartonașul roșu, dar decizia a fost schimbată după ce acesta a vizualizat faza cu ajutorul sistemului VAR.

Min. 34 în Al-Faisaly – Al-Sharjah 0-1! Ben Larbi a înscris, iar la aceste scoruri echipa lui Cosmin Olăroiu își câștigă grupa din Liga Campionilor Asiei!

Situația Grupei, în momentul de față: 

Reclamă 4 / 0/3
  1. Al-Sharjah – 11 puncte
  2. Nasaf FC – 10 puncte
  3. Al-Sadd – 10 puncte
  4. Al-Faisaly – 3 puncte

Min. 1: A început meciul!

UPDATE: Echipele de start pentru duelul dintre Al-Faisaly și Al-Sharjah

Al-Faisaly: Zaod – Abudahab, Al-Ajalin, Bani, Kloub – Al Haj, Al-Shanaineh, Al-Samrieh, Al-Rashdan – Banihani, Al-Rushdi

Antrenor: Ahmad Hayel

Al-Sharjah: Bin Habib – Hassan, Sultan, Juma, Salim Ali – Pjanic, Rashid, Ben Larbi – Caio, Marega, Luanzinho

Antrenor: Cosmin Olăroiu

În Liga Campionilor Asiei, în optimile competiției, se pot califica și primele 3 echipe, în ordinea punctelor, care se află pe locul al 2-lea în grupa din fiecare parte a continentului. În momentul de față, există 5 grupe pentru partea de vest a Asiei și 5 grupe pentru partea de est. Astfel, în cazul în care Al-Sharjah nu va obține primul loc în grupă, calculele pentru echipa lui Cosmin Olăroiu se complică.

Reclamă

Înainte ca toate meciurile din etapa a 6-a să fie jucate, clasamentul echipelor de pe locul secund, care pot obține calificarea în optimi din partea de vest a Asiei este următorul:

  1. Sepahan – 10 puncte
  2. Navbahor Namangan – 10 puncte
  3. Persepolis – 8 puncte
  4. Al-Sharjah – 8 puncte
  5. Pakhtakor – 7 puncte

În partida tur dintre echipa din Iordania și Al-Sharjah, formația pregătită de Cosmin Olăroiu s-a impus cu scorul de 1-0.

În momentul de față, pentru a spera la calificare, echipa românului nu trebuie să se încurce în fața clubului care se află pe ultimul loc în grupă și care nu mai poate obține calificarea.

Iată cum arată clasamentul din Grupa B a Ligii Campionilor Asiei, înaintea meciurilor din etapa a 6-a:

  1. Nasaf Qarshi – 10 puncte
  2. Al-Sharjah – 8 puncte
  3.  Al-Sadd – 7 puncte
  4.  Al-Faisaly – 3 puncte

EXCLUSIV | Decizia luată de Jeonbuk după ce Dan Petrescu a ratat calificarea în ediţia viitoare a Ligii Campionilor Asiei

Eşecul cu liderul Ulsan, 0-1, i-a interzis lui Dan Petrescu locul 2, care asigură prezenţa la cea mai importantă competiţie inter-cluburi, Liga Campionilor Asiei, transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Astfel, şefii echipei din Coreea de Sud i-au transmis lui Dan Petrescu că este aşteptat la echipă şi pentru cantonamentul care va debuta după 10 ianuarie, în contextul în care existau informaţii care îl dădeau pe tehnicianul nostru pe banca CFR-ului, începănd cu această iarnă.

Până atunci, Dan Petrescu luptă pentru play-off-ul din acest an al Ligii Campionilor Asiei. Jeonbuk e pe 2 în Grupa A şi va evolua contra liderului Bangkok United, pe 13 decembrie, de la ora 12:00, exclusiv în AntenaPLAY.

Chiar dacă nu mai poate prinde primul loc, echipa lui Dan Petrescu poate fi una dintre cele trei echipe cu cel mai bun punctaj de pe locul secund, care de asemenea obţin biletele către fazele eliminatorii ale întrecerii.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și