Închide meniul

Dumitru Dragomir, convins că Rareş Ilie va reuşi la Nice: „E puternic ca un tanc! Ştie şi cu mingea, are şi ceva în cap!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 iulie 2022, 17:10

Dumitru Dragomir, convins că Rareş Ilie va reuşi la Nice: „E puternic ca un tanc! Ştie şi cu mingea, are şi ceva în cap!

Rareș Ilie este ”perla” Rapidului

Rareș Ilie, în timpul unui meci pentru Rapid / Profimedia

Dumitru Dragomir e convins că Rareş Ilie va reuşi la Nice. Fostul şef de la LPF are doar cuvinte de laudă pentru tânărul jucător, care va evolua în Ligue 1. Transferul „perlei” lui Adrian Mutu a fost anunţat, în exclusivitate, de Antena Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Oracolul din Bălceşti” nu este impresionat de transferul lui Rareş Ilie. Dumitru Dragomir era convins că acesta va ajunge într-un campionat puternic.

Dumitru Dragomir, convins că Rareş Ilie va reuşi la Nice

„Eu când v-am spus că Rareş Ilie este un fotbalist trăznet, iar unii s-au uitat ciudat la mine. Eu rar am văzut un fotbalist cu asemenea tupeu pe teren. Este în stare să facă un lucru şi să greşească de două ori, dar să încerce şi a treia oară, fără să-i pese de critici.

Cât? Cinci milioane? Mi se pare o sumă foarte mare, dar o să vedeţi că reuşeşte pentru că e fotbalist de competiţie mare. Sper să se gândească un pic şi la comportament, că nu l-am auzit să vorbească vreodată de Mihai Iosif, antrenorul care a riscat destul cu el şi l-a băgat titular. Asta ca să nu vorbesc mai multe.

Dar revin la calităţile lui de fotbalist. E puternic precum un tanc, ştie cu minge şi are şi ceva în cap pentru că părinţii lui sunt intelectuali şi nu l-au lăsat fără să înveţe”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit digisport.ro.

Reclamă

EXCLUSIV | Rapid a dat lovitura: Rareş Ilie a semnat cu Nice

Rapid a dat lovitura: Rareş Ilie a semnat cu Nice şi giuleştenii vor încasa 5 milioane de euro pentru transferul mijlocaşului ofensiv de 19 ani, cotat la 1.3 milioane de euro.

Conform surselor Antena Sport, Rareş Ilie va avea un salariu anual de 500.000 de euro la noua echipă, acolo unde se va lupta, în Ligue 1, cu Lionel Messi, Neymar sau Kylian Mbappe.

Totodată, pe lângă Rareş Ilie, oficialii de la Nice ţintesc să-l transfere pe Marcus Thuram, de la Borussia Monchegladbach, fiul marelui fundaş Lilian Thuram. Tot de la formaţia din Budesliga, francezii l-au transferat în această vară pe portarul elveţian Yann Sommer, în schimbul sumei de 2,5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Transferul lui Rareş Ilie intră în topul celor mai scumpi jucători din istoria Rapidului, fiind pe locul 2. Lider în această ierarhie este Cristi Săpunaru, vândut de giuleşteni, la Porto, pe 6 milioane de euro, în 2008-2009.

Adrian Mutu a avut grijă de Rareş Ilie

Adrian Mutu spunea cu câteva zile în urmă că are grijă de Rareş Ilie pentru a-l ţine cu picioarele pe pământ. Mai mult, acesta spunea că Rareş Ilie provine şi dintr-o familie serioasă, care i-a oferit e educaţie aleasă.

„Mă bucur că a dat multe goluri de când am venit eu. Am grijă de el şi îl ţin cu picioarele pe pământ, ca un părinte, ca să spun aşa, moral şi o bătăiţă preventivă ca să nu şi-o ia în cap. Dar el este un băiat inteligent, se vede că provine dintr-o familie serioasă şi cu anumite principii, de aceea când îi vedeţi modul lui de a se comporta este unul corect, de profesionist, şi trebuie să continue.

Îi spun public probabil la fiecare conferinţă că nu s-a întâmplat nimic, nu a obţinut nimic şi trebuie să continue pe acest drum pentru că abia de-acum încolo pretenţiile au crescut în ceea ce-l priveşte. Aşteptările de la el vor fi şi mai mari”, a spus Adrian Mutu într-o conferinţă de presă.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și