Închide meniul

După ce a dus Dinamo Kiev în grupele Ligii, Mircea Lucescu pregăteşte o adevărată bombă. Îl vrea pe Elvir Koljic! Ofertă ameţitoare pentru atacantul Craiovei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 septembrie 2020, 21:21

După ce a dus Dinamo Kiev în grupele Ligii, Mircea Lucescu pregăteşte o adevărată bombă. Îl vrea pe Elvir Koljic! Ofertă ameţitoare pentru atacantul Craiovei

Zuma Press / Aleksandr Gusev via Hepta

Mircea Lucescu

Lucescu poate detona o adevărată bombă în fotbalul românesc. Fanatik anunţă că Lucescu îl vrea la Kiev pe golgheterul Ligii 1 şi al Craiovei, Elvir Koljic. Sursa citată susţine că oficialii de la Kiev poartă negocieri avansate cu Mihai Rotaru. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo Kiev, ofertă de 7 milioane de euro pentru Koljic

Surkis ar fi oferit deja 7 milioane de euro pentru Koljic, însă Rotaru a plusat şi a cerut cu 3 milioane de euro mai mult. În acest sezon, Koljic a marcat 5 goluri în primele 5 etape, fiind la egalitate cu Dennis Man. În total, Koljic a marcat pentru Craiova 25 de golluri în 29 de partide. Atacantul bosniac şi-a prelungit în această vară contractul cu Craiova, până în 2025.

Chiar după victoria cu Gent şi calificarea în grupele Ligii Campionilor, Lucescu s-a plâns de subţirimea lotului.  

"Nu putem discuta despre fotbal, atâta timp cât ne-am dorit să ne calificăm. Ce fotbal vreau să văd este altul decât cel făcut în repriza a doua. În interval foarte scurt, această linie de fundaşi a făcut faţă foarte bună. A fost relaxare prematură, la 3-0 au crezut că era terminat jocul. E o performanţă extraordinară şi îi felicit pe jucătorii mei pentru că aveam doar 8 jucători la pregătire, când am venit. Să vedem ce mai putem face până la meciurile din grupe", a spus Mircea Lucescu la Digisport, după ce a calificat-o pe Dinamo Kiev în grupele Ligii Campionilor. 

La 75 de ani, Mircea Lucescu poate avea parte de adversari horror în Champions League

Mircea Lucescu continuă să scrie istorie în fotbalul european. A dus-o pe Dinamo Kiev în grupele Champions League, pentru prima dată în ultimii patru ani.

Reclamă

Dinamo Kiev nu i-a dat nicio lui Gent în playoff-ul Ligii Campionilor. Echipa lui Lucescu s-a calificat după un 5-1 la general. 

Dinamo Kiev va fi în urna a treia la tragerea la sorţi, care va avea loc joi. "IL Luce" poate avea parte de adversari tari în grupă. Cea mai dură grupă ar fi una cu Liverpool şi Barcelona. 

Grupa "morţii" pentru Dinamo Kiev

Grupa accesibilă pentru Dinamo Kiev

Urnele la tragerea la sorţi pentru grupele Ligii Campionilor

Urna 1: Real Madrid, Liverpool, Juventus, Bayern Munchen, PSG, Zenit, FC Porto, Sevilla
Urna 2: FC Barcelona, Atletico Madrid, Manchester City, Manchester United, Șahtior, Borussia Dortmund, Chelsea, Ajax
Urna 3: Dinamo Kiev, RB Leipzig, Inter Milano, Olympiacos, Lazio, Atalanta
Urna 4: Lokomotiv Moscova, Olympique Marseille, Club Brugge, Borussia Mönchengladbach, Istanbul Bașakșehir, Rennes, Ferencvaros.

Reclamă 4 / 0/3

Miercuri se joacă ultimele 3 meciuri din playoff-ul UEFA Champions League

  • Midtjylland – Slavia Praga
  • PAOK – Krasnodar
  • Salzburg – Maccabi Tel Aviv
Recomandări
  • Transfer bombă pregătit de Mircea Lucescu
  • Dinamo Kiev îl vrea pe Elvir Koljic

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului Vezi toate știrile
Citește și