Închide meniul

E groasă! Abidal a cumpărat ficatul de la un necunoscut. N-a fost ”donat” de un ”văr”

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 4 aprilie 2022, 15:52

E groasă! Abidal a cumpărat ficatul de la un necunoscut. N-a fost ”donat” de un ”văr”

Cu 10 ani în urmă, Abidal anunța că a primit ficatul de la un verișor...

Foto: Profimediaimages

Abidal a cumpărat ficatul de la un necunoscut! Conform cotidianului ”El Confidencial”, Institutul Național Spaniol de Toxicologie n-a putut găsi probe ce să ateste că fostul jucător și director de la FC Barcelona, Eric Abidal, și Gerard Armand, ”donatorul” ficatului transplantat în 2012, ar fi verișori!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sursa citată arată că Institutul, ce aparține de Ministerul Justiției din patria lui Cervantes, nu poate confirma că cei doi erau rude, în momentul transplantului. În ”afacere” sunt implicați, pe lângă fotul jucător, Sandro Rosell, ex-președintele grupării catalane, și Juanjo Castillo, ex-conducător la FC Barcelona.

”Totul indică faptul că sunt implicați într-o afacere ciudată”, scriu cei de la ”El Confidencial”. ”În dosar apar patru conversații telefonice între Rosell și Castillo, în care ambii admit, fără să știe că sunt înregistrați de către Poliția Națională, că au cumpărat, ilegal, un ficat, precum și invenția că donatorul ar fi fost verișorul său”. ”Cei doi aveau în comun doar o bunică, dar Institutul de Texicologie a adăugat, după analiza probelor biologice ale ambilor, că nu pot fi considerați parte a aceleași familii”. Relația aceasta este necesară în cazul unui transplant ”inter vivios”, pentru că se consideră că există o motivare afectivă, ce face ca unul dintre subiecți să cedeze, altruist, unei alte persoane, o parte dintr-un organ.

Soția sa, Hayet, a cerut divorțul!

Sursa amintită mai notează că în afara ”traficului de organe, Codul Penal sancționează, conform articolului 177 bis, cu pedepse cuprinse între cinci și opt ani de închisoare, ”tratamentul persoanelor cu scopul de a extrage organele acestora”.

Reamintim faptul că Adidal a fost implicat, la finele anului trecut, în agresarea fotbalistei Kheira Hamraoui, cu care se pare că fostul fotbalist avea o relație extraconjugală. Imediat după aceasta, soția lui Eric, Hayet, a cerut divorțul.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” Vezi toate știrile
Citește și