Închide meniul

E oficial! Karim Benzema semnează cu Al Ittihad: „Un contract record”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 4 iunie 2023, 19:26

E oficial! Karim Benzema semnează cu Al Ittihad: Un contract record”

Karim Benzema semnează cu Al Ittihad

Karim Benzema, într-un meci din Liga Campionilor / Profimedia Images

Karim Benzema semnează cu Al Ittihad! Postul public de televiziune Al Ijbariya din Arabia Saudită a anunţat că atacantul francez Karim Benzema a ajuns la un „acord oficial” cu Al Ittihad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema urmează să joace în următoarele două sezoane pentru clubul saudit. Presa iberică susține că Benzema ar urma să câștige 200 de milioane de euro pe an la Al Ittihad.

E oficial! Karim Benzema semnează cu Al Ittihad: „Un contract record”

Preşedintele clubului Al Ittihad, Anmar Al Haeli, şi vicepreşedintele Ahmad Al Kaaki au sosit în capitala Madrid pentru a semna oficial cu Benzema un contract record”, scrie agenţia EFE, citată de agerpres.ro. Golgheterul francez va sosi la Al Ittihad ca jucător liber, după despărţirea de Real Madrid.

Clubul din capitala Spaniei a anunţat, tot în cursul zilei de duminică, prin intermediul unui comunicat oficial, că s-a pus de acord cu Benzema pentru încheierea etapei sale sa ca jucător al lui Real Madrid.

În vârstă de 35 de ani, Karim Benzema este considerat unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria lui Real Madrid, grupare alături de care a cucerit 25 de trofee pe parcursul celor 14 sezoane petrecute pe Santiago Bernabeu, inclusiv cinci Ligi ale Campionilor.

Reclamă

Francezul a disputat în total 647 de meciuri în toate competiţiile pentru Real Madrid, fiind al doilea marcator din istoria acestui club, cu 353 de goluri, după portughezul Cristiano Ronaldo (450 de goluri), care joacă în prezent în Arabia Saudită, la echipa Al Nassr.

O altă vedetă care ar putea ajunge în această vară în liga saudită este argentinianul Lionel Messi, curtat de formaţia Al Hilal.

Cristiano Ronaldo îi aşteaptă în Arabia Saudită pe Karim Benzema şi Lionel Messi

Cristiano Ronaldo îi aşteaptă în Arabia Saudită pe Karim Benzema şi Lionel Messi. Starul portughez a anunţat că va continua la Al-Nassr şi sezonul viitor. Cristiano Ronaldo câştigă 200 de milioane de euro pe sezon în Arabia Saudită.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii mari, numele mari sau jucătorii tineri sunt cu toții bineveniți. Dacă se va întâmpla acest lucru, campionatul se va îmbunătăți. Vârsta nu reprezintă un lucru esențial. Important este spiritul competitiv al jucătorilor”, a declarat, recent, Cristiano Ronaldo într-un interviu.

Sunt fericit aici, vreau să continui aici și voi continua aici. În opinia mea, dacă vor reuși ce și-au propus în următorii 5 ani, cei din Arabia Saudită vor avea un campionat în primele 5 din lume”, a punctat Cristiano Ronaldo.

Al-Ittihad este o echipă antrenată în trecut de Victor Pițurcă. Karim Benzema l-ar fi contactat deja pe Cristiano Ronaldo pentru a se interesa cum e viaţa în Arabia Saudită.

Comunicatul prin care Real Madrid a anunţat despărţirea de Karim Benzema

Real Madrid a transmis un comunicat oficial în care a anunţat despărţirea de Karim Benzema.

Real Madrid și căpitanul ei, Karim Benzema, au ajuns la un acord pentru a pune capăt perioadei incredibile pe care acesta a petrecut-o la clubul nostru.

Pe perioada celor 14 sezoane, el a câștigat 25 de titluri, un record pentru Real Madrid: 5 Cupe ale Campionilor, 5 Campionate Mondiale ale Cluburilor, 4 Supercupe ale Europei, 4 titluri în La Liga, 3 Cupe ale Regelui și 4 Supercupe ale Spaniei”, se arată în comunicatul emis de Real Madrid.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și