Închide meniul

„E sculptat de Michelangelo!” Mihai Stoica ştie la ce echipă ar trebui să se transfere Radu Drăguşin

Viviana Moraru Publicat: 6 ianuarie 2024, 12:57

Reclamă
„E sculptat de Michelangelo! Mihai Stoica ştie la ce echipă ar trebui să se transfere Radu Drăguşin

Mihai Stoica ştie la ce echipă ar trebui să se transfere Radu Drăguşin

Mihai Stoica şi Radu Drăguşin/ Colaj Profimedia

Mihai Stoica ştie la ce echipă ar trebui să se transfere Radu Drăguşin. Managerul general de la FCSB a avut doar cuvinte de laudă la adresa fundaşului de la Genoa, mărturisind că Premier League este campionatul care i s-ar potrivi perfect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin este curtat cu insistenţă de Tottenham şi Napoli. Fundaşul român a impresionat în acest sezon la Genoa, iar cota sa a explodat, ajungând la suma de 20 de milioane de euro.

Mihai Stoica ştie la ce echipă ar trebui să se transfere Radu Drăguşin

Mihai Stoica a analizat posibilele destinaţii ale lui Radu Drăguşin, şi a ajuns la concluzia că Tottenham ar fi destinaţia perfectă pentru fundaşul român. MM susţine că stopperul are un fizic potrivit pentru nivelul de joc din Anglia.

De asemenea, MM a mai declarat că şi salariul ar fi unul mai bun pentru Radu Drăguşin la Tottenham.

Eu aş spune altceva. Joci în 4 sau în 5? Este cel mai important sistemul. Aş zice Premier League pentru fizicul lui. E foarte mare şi foarte bine făcut. Şi golul ăsta de l-a marcat cum sare si cum se arcuieşte şi loveşte mingea cu capul. Zici că e sculptat de Michelangelo.

Reclamă

Este o problemă la ambele echipe pentru că va face o mare schimbare indiferent de ce va alege. Genoa e bună, joacă în 3, ambele astea doua joacă sus. Poate Tottenham mai sus şi mai riscant. Meciul cu Chelsea? Eu nu am văzut aşa ceva de când mă uit la meciuri. Jucau cu fundas central la mijlocul terenului şi cu portarul la 40 de metri.

A fost ceva… Riscant la ambele. Cred că e salariu mai bun în Premier League şi cred că îi se potriveşte. Doar că e diferit faţă de fundaşii centrali pe care îi are momentan Tottenham”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Radu Drăguşin, lăudat de italieni după Bologna – Genoa 1-1

Radu Drăguşin a fost lăudat de italieni după prestaţia din duelul Bologna – Genoa, încheiat cu scorul de 1-1. Internaţionalul român a avut din nou o evoluţie solidă şi a primit una dintre cele mai mari note din echipa „grifonilor”.

Reclamă 4 / 0/3

Genoa s-a deplasat pe terenul celor de la Bologna, pentru duelul din etapa a 19-a din Serie A. „Grifonii” au deschis scorul prin Gudmundsson, în minutul 20, însă gazdele au reuşit să egaleze dramatic, în prelungiri, în minutul 90+5. De Silvestri a reuşit să puncteze pentru revelaţia acestui sezon de Serie A.

Radu Drăguşin a fost integralist pentru Genoa, şi i-a impresionat din nou pe italieni prin evoluţia sa. Internaţionalul român a primit nota 6,5, din partea celor de la tuttomercatoweb.com. Stopperul naţionalei a avut astfel a doua cea mai mare notă din echipa „grifonilor”, după marcatorul golului, Gudmundsson, şi Martinez.

„Lider în defensiva celor de la Genoa. Nu este o coincidenţă faptul că marile nume din Serie A şi din ligile europene încearcă să-l cumpere”, a mai notat sursa citată mai sus.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și