Închide meniul

Radu Drăguşin, lăudat de italieni după Bologna – Genoa 1-1! Nota primită de fundaşul român

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 ianuarie 2024, 8:23

Radu Drăguşin, lăudat de italieni după Bologna – Genoa 1-1! Nota primită de fundaşul român

Radu Drăguşin, lăudat de italieni după Bologna - Genoa 1-1

Radu Drăguşin, în timpul unui meci la Genoa/ Profimedia

Radu Drăguşin a fost lăudat de italieni după prestaţia din duelul Bologna – Genoa, încheiat cu scorul de 1-1. Internaţionalul român a avut din nou o evoluţie solidă şi a primit una dintre cele mai mari note din echipa „grifonilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin este aproape de o plecare de la Genoa, în această iarnă. Tottenham şi Napoli se luptă pentru semnătura internaţionalului român, cotat la 20 de milioane de euro.

Radu Drăguşin, lăudat de italieni după Bologna – Genoa 1-1

Genoa s-a deplasat pe terenul celor de la Bologna, pentru duelul din etapa a 19-a din Serie A. „Grifonii” au deschis scorul prin Gudmundsson, în minutul 20, însă gazdele au reuşit să egaleze dramatic, în prelungiri, în minutul 90+5. De Silvestri a reuşit să puncteze pentru revelaţia acestui sezon de Serie A.

Radu Drăguşin a fost integralist pentru Genoa, şi i-a impresionat din nou pe italieni prin evoluţia sa. Internaţionalul român a primit nota 6,5, din partea celor de la tuttomercatoweb.com. Stopperul naţionalei a avut astfel a doua cea mai mare notă din echipa „grifonilor”, după marcatorul golului, Gudmundsson, şi Martinez.

De asemenea, jurnaliştii italieni au analizat prestaţia lui Radu Drăguşin şi au ajuns la concluzia că nu degeaba marile cluburi din Europa se luptă pentru semnătura sa, dat fiind faptul că este lider în apărarea celor de la Genoa.

Reclamă

„Lider în defensiva celor de la Genoa. Nu este o coincidenţă faptul că marile nume din Serie A şi din ligile europene încearcă să-l cumpere”, a mai notat sursa citată mai sus.

În duelul cu Bologna, Radu Drăguşin a blocat patru şuturi ale adversarilor şi a câştigat toate duelurile cu atacanţii echipei adverse. De asemenea, fundaşul central a avut 22 de pase reuşite, din cele 24 încercate.

Radu Drăguşin, tot mai aproape de Napoli

Gazzetta dello Sport a oferit detalii despre oferta pregătită de Aurelio De Laurentiis pentru Radu Drăguşin şi a dezvăluit câţi bani cash plăteşte Napoli pentru fundaşul român. Jurnaliştii italieni au venit cu informaţii de ultimă oră despre interesul uriaş al campioanei din Serie A pentru jucătorul de 21 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

„De Laurentiis l-a ales pe Radu Drăguşin„, este titlul articolului din celebrul cotidian sportiv. Au venit cu informaţii despre propunerea pe care a primit-o Genoa.

Florin Manea a plecat deja spre Italia şi a alimentat astfel zvonurile că se pregăteşte transferul record pentru un jucător român. Napoli poate fi noua destinaţie a lui Drăguşin.

„Se pregăteşte o ofertă pentru a fi depusă la Castel Volturno. Evaluarea lui Drăguşin este la aproximativ 30 de milioane de euro. Napoli nu este dispusă să plătească această sumă cash şi intenţionează să ofere nişte jucători în tranzacţie. Primul este Ostigard, care cunoaşte bine echipa. Al doilea este Zanoli, care iniţial părea a pleca sub formă de împrumut şi acum ar putea fi vândut definitiv.

În acest fel, suma de bani pe care o plăteşte Napoli este cuprinsă între 15 şi 18 milioane de euro. Este mai mult decât ar fi dispus De Laurentiis să pună pe masă, dar voinţa românului ar putea face diferenţa la negocieri. În următoarele ore sunt aşteptate schimbări importante„, anunţă sursa citată.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și