Închide meniul

Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!”

Viviana Moraru Publicat: 25 aprilie 2024, 12:41

Reclamă
Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: Este protagonist! Viitorul încă se scrie!”

Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi

Ianis Hagi, pe stadionul lui Alaves/ Hepta

Italienii au dezvăluit echipa care îl regretă pe Ianis Hagi. Aceștia au subliniat evoluția internaționalului român și a transmis că fiul „Regelui” poate fi considerat o pierdere de către cei de la Fiorentina, echipă de care a aparținut Ianis timp de 18 luni, în perioada 2016-2018.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi traversează un sezon modest la Alaves, echipă la care a fost împrumutat de Rangers la începutul sezonului. Internaționalul român nu a mai bifat un meci ca titular de la mijlocul lunii ianuarie.

Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi

Pe pagina lui Gianluca Di Marzio, un celebru jurnalist italian, Ianis Hagi a fost analizat într-un amplu articol, intitulat „Promisiune ratată sau un regret pe piața transferurilor? Ianis Hagi, de la Fiorentina la renaștere”. Italienii au transmis că Fiorentina poate regreta faptul că a renunțat la fiul „Regelui”, în urmă cu șase ani, atunci când acesta a fost transferat din nou de Gică Hagi.

De asemenea, jurnaliștii italieni au mai notat faptul că Ianis Hagi este protagonist în La Liga, deși nu a prins prea multe meciuri la Alaves. Aceștia sunt convinși că internaționalul român mai are multe de demonstrat.

„Când cariera lui părea deja încheiată la vârsta de 20 de ani, tatăl său, Gheorghe, a intervenit și i-a oferit o nouă oportunitate. Întoarcerea în România, ca simbol al renașterii, pentru a-și regăsi talentul. După 18 luni petrecute în Italia, Hagi s-a întors la Viitorul. A făcut un super sezon, cel al relansării, cu 14 goluri și opt pase decisive în 39 de apariții în campionat și Cupă. Apoi a fost cumpărat mai întâi de Genk, cu 4,5 milioane de euro, și ulterior de Glasgow Rangers, pentru 6 milioane.

Reclamă

Astăzi, la 25 de ani, este protagonist în La Liga. Ajuns la Alavés sub formă de împrumut, a avut până acum 18 apariții, fără să marcheze vreodată. Dar contribuția lui a fost fundamentală pentru salvarea de la retrogradare a echipei antrenate de Luis Garcia. Promisiune ratată sau regret pe piața transferurilor? Viitorul său încă se scrie”, au notat jurnaliștii italieni, pe pagina lui Gianluca Di Marzio.

Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves

Lucian Sânmărtean ştie motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi este rezervă neutilizată la Alaves. Fostul internaţional a declarat că evoluţiile fiului „Regelui” din preliminarii îl vor propulsa pe acesta la Campionatul European din vară.

Sânmărtean a mai declarat că evoluţiile lui Ianis Hagi de la naţională sunt surprinzătoare, dat fiind faptul că acesta are puţine minute bifate la echipa sa de club.

Reclamă 4 / 0/3

„Este ceva ciudat la copilul ăsta. Jocurile la echipa națională sunt foarte bune. Faptul că nu performează la echipa lui de club sunt alte motive. Poate ca să nu se accidenteze, să nu rateze un turneu final, dar acest copil performează la echipa națională. Pentru mine este surprinzător. Fără să ai meciuri la club, să vii la echipa națională și să fii de impact.

El răspunde cu goluri, cu evoluții concludente la echipa națională și nu poți să îl omiți”, a declarat Lucian Sânmărtean, conform prosport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și