Închide meniul

Echipa la care va juca Ianis Hagi, din vară! Anunţul categoric al lui Victor Becali: „Situaţia e clară!”

Viviana Moraru Publicat: 7 aprilie 2024, 14:16

Reclamă
Echipa la care va juca Ianis Hagi, din vară! Anunţul categoric al lui Victor Becali: „Situaţia e clară!

Echipa la care va juca Ianis Hagi, din vară

Ianis Hagi, pe stadionul lui Alaves/ Hepta

Victor Becali a anunţat echipa la care va juca Ianis Hagi din vară, după ce îşi va încheia împrumutul la Alaves. Impresarul a transmis că fiul „Regelui” va reveni la Rangers, echipă cu care se află sub contract, în ciuda faptului că turcii au anunţat transferul său la Galatasaray.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi traversează un sezon modest la Alaves. Acesta este rezervă la formaţia din La Liga şi nu a mai bifat un meci ca titular de la începutul lunii ianuarie, de la un meci din Cupa Spaniei.

Echipa la care va juca Ianis Hagi, din vară

Victor Becali a transmis că situaţia lui Ianis Hagi este una clară, după ce îşi va încheia aventura de un sezon la Alaves. Fiul „Regelui” va reveni la Rangers, dat fiind faptul că ibericii nu au opţiunea de a-l transfera definitiv, la finalul sezonului.

De asemenea, Victor Becali a oferit declaraţii şi despre un posibil transfer al lui Ianis Hagi la Galatasaray. Impresarul a declarat că anunţul făcut de turci ar putea fi adevărat, deoarece au mai existat zvonuri şi în trecut despre un posibil transfer al lui Hagi Jr la formaţia turcă.

„Situația lui Ianis într-un fel e clară: se întoarce la echipa lui. El este împrumutat, se întoarce la echipa lui. (n.r. despre Galatasaray) Poate să fie ceva adevăr, habar nu am, dar nu a existat an în care să nu se scrie despre Ianis la Galatasaray”, a declarat Victor Becali, conform sport.ro.

Reclamă

Ianis Hagi a bifat în total 57 de minute la Alaves, în ultimele zece meciuri disputate de formaţia spaniolă, în La Liga. În întreg sezonul, internaţionalul român a înregistrat 22 de meciuri la formaţia iberică, reuşind să marcheze două goluri, într-un meci de Cupă.

„Ianis Hagi, la Galatasaray?” Răspunsul oferit imediat de Gică Popescu

Gică Popescu a oferit răspunsul imediat atunci când a fost întrebat despre un posibil transfer al lui Ianis Hagi la Galatasaray. Întrebat dacă Superliga Turciei i s-ar potrivi internaţionalului român, preşedintele de la Farul a transmis că un fotbalist valoros ar trebui să se adapteze în toate campionatele.

Gică Popescu a transmis un mesaj clar despre Ianis Hagi şi a declarat că un fotbalist bun se poate adapta la orice stil de fotbal. Fostul internaţional a mărturisit că în campionatul turc, ritmul este unul susţinut, spre deosebire de campionatul Spaniei, unde Ianis evoluează în prezent, în care fotbalul este bazat pe posesie.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. Dacă se adeveresc zvonurile din Turcia credeți că e un campionat care i se potrivește lui Ianis?) Știi cum e, în momentul în care ajungi la un nivel fobalistic, trebuie să te adaptezi la toate campioantele. În carieră e greu să-ți alegi campionatul despre care crezi că ți se potrivește ca jucător.

Un fotbalist valoros trebuie să se adapteze la toate competițiile. Premier League – ritm incredibil. La Liga – posesie. Superliga Turciei – un ritm susținut. Atunci când ai o anumite valoare trebuie să te adaptezi la tot felul de situații”, a declarat Gică Popescu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și