Închide meniul

„Ianis Hagi, la Galatasaray?” Răspunsul oferit imediat de Gică Popescu: „Un fotbalist valoros trebuie să facă asta!”

Viviana Moraru Publicat: 4 aprilie 2024, 19:13

Reclamă
„Ianis Hagi, la Galatasaray? Răspunsul oferit imediat de Gică Popescu: „Un fotbalist valoros trebuie să facă asta!

"Ianis Hagi, la Galatasaray?" Răspunsul oferit imediat de Gică Popescu

Gică Popescu şi Ianis Hagi/ Colaj Profimedia

Gică Popescu a oferit răspunsul imediat atunci când a fost întrebat despre un posibil transfer al lui Ianis Hagi la Galatasaray. Întrebat dacă Superliga Turciei i s-ar potrivi internaţionalului român, preşedintele de la Farul a transmis că un fotbalist valoros ar trebui să se adapteze în toate campionatele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turcii au anunţat transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray. Aceştia au transmis că fiul „Regelui” s-ar fi înţeles deja cu formaţia la care tatăl său a scris istorie.

„Ianis Hagi, la Galatasaray?” Răspunsul oferit imediat de Gică Popescu

Gică Popescu a transmis un mesaj clar despre Ianis Hagi şi a declarat că un fotbalist bun se poate adapta la orice stil de fotbal. Fostul internaţional a mărturisit că în campionatul turc, ritmul este unul susţinut, spre deosebire de campionatul Spaniei, unde Ianis evoluează în prezent, în care fotbalul este bazat pe posesie.

De asemenea, Gică Popescu a subliniat că un jucător valoros are capacitatea de a se adapta în orice campionat, indiferent de stilul de joc care se practică.

„(n.r. Dacă se adeveresc zvonurile din Turcia credeți că e un campionat care i se potrivește lui Ianis?) Știi cum e, în momentul în care ajungi la un nivel fobalistic, trebuie să te adaptezi la toate campioantele. În carieră e greu să-ți alegi campionatul despre care crezi că ți se potrivește ca jucător.

Reclamă

Un fotbalist valoros trebuie să se adapteze la toate competițiile. Premier League – ritm incredibil. La Liga – posesie. Superliga Turciei – un ritm susținut. Atunci când ai o anumite valoare trebuie să te adaptezi la tot felul de situații”, a declarat Gică Popescu.

Ianis Hagi, avertizat că nu are nicio scuză dacă ajunge la Galatasaray

Ianis Hagi a fost avertizat, de o legendă a fotbalului românesc, că nu are nicio scuză dacă ajunge la Galatasaray. Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani ar putea călca, din vară, pe urmele tatălui său şi să semneze cu gruparea Cim Bom.

Helmut Duckadam e convins că Ianis Hagi nu are nicio scuză dacă, în cazul în care mutarea se va oficializa, dacă nu va confirma la Galatasaray.

Reclamă 4 / 0/3

„S-ar putea (n.r. face transferul lui Ianis la Galatasaray), pentru că taică-su a avut rezultate bune acolo şi ca antrenor, şi ca jucător. Poate că este şi o apropiere… ar fi o şansă pentru el să ajungă acolo şi poate şi cariera lui ar lua-o pe un drum ascendent.

(Reporter: Ar fi o presiune pentru el?) Nu mai e acum presiune. Presiune există şi când mergem în aglomeraţie. Şi din faţă, şi din spate. Te-ai făcut fotbalist, gata cu presiunea! Trebuia să se facă baschetbalist, atunci nimeni nu îl mai compara cu taică-su la fotbal. Asta e. Presiunea numelui e mare.

Uite un exemplu pe care l-au dat foarte puţini… Răzvan Lucescu, ce presiune a avut? Taică-su mare antrenor, a ajuns şi el mare antrenor. Cu presiune, cu tot! Sau Edi Iordănescu… a ajuns la echipa naţională, a avut rezultate şi la Pandurii, avea şi la FCSB dacă rămânea„, a declarat Helmut Duckadam.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și