Închide meniul

Echipa la care visează să antreneze Adrian Mutu! Mărturisirile făcute în presa din Azerbaidjan: „Iubesc clubul acesta!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 iulie 2023, 18:46

Echipa la care visează să antreneze Adrian Mutu! Mărturisirile făcute în presa din Azerbaidjan: „Iubesc clubul acesta!

Echipa la care visează să antreneze Adrian Mutu

Adrian Mutu, în timpul unui meci pe banca lui Neftchi Baku/ Profimedia

S-a aflat echipa la care visează să antreneze Adrian Mutu. Deşi a preluat-o pe Neftchi Baku în această lună, „Briliantul” a anunţat, în presa din Azerbaidjan, faptul că îşi doreşte ca într-o zi să stea pe banca celor de la Fiorentina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a scris istorie, ca fotbalist, în tricoul celor de la Fiorentina. Acesta a jucat timp de cinci ani pentru echipa din Florenţa, reuşind să marcheze 69 de goluri, în cele 142 de partide bifate.

Echipa la care visează să antreneze Adrian Mutu! Mărturisirile făcute în presa din Azerbaidjan

Adrian Mutu susţine că iubeşte clubul Fiorentina, motiv pentru care îşi doreşte să ajungă într-o zi pe banca fostei formaţii. Cu toate acestea, „Briliantul” s-a declarat concentrat pe ceea ce are de făcut la Neftchi Baku, echipă alături de care vrea să câştige trofee, în sezonul care abia a început.

În cele din urmă, mi-ar plăcea să conduc Fiorentina. Iubesc foarte mult acest club, dar, în acest moment, sunt concentrat să lucrez la Neftchi. Trebuie să-mi arăt toată puterea pentru a atinge obiectivele din fața noastră„, a declarat Adrian Mutu, conform sportinfo.az.

Adrian Mutu a debutat pe banca celor de la Neftchi Baku, într-un meci oficial. Azerii au remizat cu Zeljeznicar, în turul doi preliminar din Conference League. După meci, tehnicianul român a tras concluziile.

Reclamă

„Sunt nemulțumit de rezultat. Dar am fost mulțumit și de joc. Am analizat bine jocul lui Jeleznichar. Știam că este o echipă puternică. Adversarul s-a apărat foarte bine astăzi. Atmosfera a fost fenomenală. Mă bucur că nu am pierdut. Sper ca suporterii noștri să creeze aceeași atmosferă în retur”, a declarat Adrian Mutu.

Adrian Mutu a vorbit despre viitoarele transferuri de la Neftci Baku

Adrian Mutu a vorbit despre viitoarele transferuri de la Neftci Baku. Tehnicianul formației azere a declarat că mai are nevoie de jucători, pentru a-și atinge toate obiectivele propuse.

Au ajuns doi jucători, Matias a semnat contractul, iar transferul lui Tamaș a intrat în ultima etapă a negocierilor (n.red. transferul lui Mark Tamaș a fost oficializat duminică).

Reclamă 4 / 0/3

Mi-am exprimat opinia pe această temă într-o discuție purtată cu oficialii clubului. Mai avem nevoie de trei sau patru jucători. Nu vom transfera orice jucător, trebuie să fim foarte atenți, pentru că uneori se mai fac și greșeli în transferuri. Trebuie să ne asigurăm că, dacă vom greși, această greșeală nu va fi prea mare.

Nu voi renunța la niciun jucător deocamdată. Avem nevoie de jucători azeri în campionat. Lotul conține mulți jucători azeri atât tineri, cât și experimentați. Trebuie să contribuim și la dezvoltarea jucătorilor tineri”, a spus Adrian Mutu, potrivit sportinfo.az.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și